Sådan Køres Snyderi I "counter"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køres Snyderi I "counter"
Sådan Køres Snyderi I "counter"

Video: Sådan Køres Snyderi I "counter"

Video: Sådan Køres Snyderi I
Video: Building a Global Democratic Movement to Counter Authoritarianism 2024, Kan
Anonim

Counter-Strike er utvivlsomt en af vores tids online-skydespil. Det er helt naturligt, at der er skabt en enorm mængde ekstra indhold til spillet: skind, våbenmodeller, kort og selvfølgelig snyder, hvis rækkevidde udvides hver dag.

Sådan kører du snyderi
Sådan kører du snyderi

Instruktioner

Trin 1

For at kunne bruge konsolkommandoer (indbyggede snyder fra udviklere) skal du opnå spiladministratorrettigheder. Dette kan gøres ved at oprette et fremtidigt spil på det lokale netværk eller som en server til at spille på Internettet (for at gøre dette har du brug for yderligere software).

Trin 2

Administratorfunktioner kan også aktiveres eksternt. For at gøre dette skal serverens forfatter åbne konsollen og indtaste rcon_password # der, hvor der i stedet for # vil være en bestemt adgangskode. Du bliver nødt til at gentage kommandoen fra din computer. Derefter skal du indtaste rcon, før du bruger snyderi.

Trin 3

Download snyderi fra internettet. De største bonusser kommer fra ikke-konsol-hacks oprettet af brugere og fungerer som et enkeltstående program. Den legendariske WallHack og Aimbot er skabt nøjagtigt efter dette princip.

Trin 4

Når cheat er downloadet, skal du pakke.rar-filen ud til en mappe, der passer dig. Undersøg indholdet: Hvis der er en.exe-fil indeni, skal du fortsætte til næste trin. Hvis der ikke er sådan en fil indeni - inden den sjette.

Trin 5

Kopier indholdet af mappen til biblioteket med spillet, og kør.exe-filen. Bestem alle de indstillinger, der er tilgængelige for dig (prøv ikke at bruge snyden maksimalt - det vil gøre det sværere at fange dig). Husk listen over nøgler til aktivering, underskrevet i den menu, der åbnes - start Counter-Strike og aktiver allerede hacket på serveren.

Trin 6

Kopier filerne til spilkataloget. Udskift om nødvendigt de eksisterende, når du kopierer. Find.cfg-filen og åbn den med notesblok: sådan er indstillingsmenuen designet. Juster værdierne i den ønskede retning (hvis navnene på parametrene ikke er klare, skal du finde instruktionerne nær downloadlinket). Start spillet: hacket fungerer hele tiden, uanset hvad du vil. Du kan kun slå den fra ved at slette (flytte) patchfilerne. For nemheds skyld skal du installere Counter-Strike to gange - en klient "patches" med snyder, og den anden fungerer som forventet.

Anbefalede: