Luke Benward: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Luke Benward: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Luke Benward: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Luke Benward: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Luke Benward: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: "Dumplin's" Luke Benward Admits what Playing the 'Love Interest' is really like! | Hollywire 2024, Kan
Anonim

Det sker ikke ofte, når en far bringer sin fem-årige søn til sættet. Det var på denne måde, at Luke Benward blev introduceret til erhvervet som skuespiller. Den kloge dreng forstod hurtigt betydningen af, hvad der skete i biografen bag kulisserne.

Luke Benward
Luke Benward

Startbetingelser

Astrologer og spåmænd hævder alvorligt, at hver persons livssti spores allerede før fødslen. Det er umuligt at modstå kommandoen fra oven. Den nu berømte skuespiller og sanger Luke Benward troede ikke engang at modstå sin skæbne. Drengen blev født den 12. maj 1995. Forældre boede på det tidspunkt i en lille by i Tennessee. Min far studerede musik. Han komponerede vokale og musikalske kompositioner i "country" stil og udførte dem selv. Mor arbejdede som model og lærte det grundlæggende i skuespil.

Mand og kone tvivlede ikke engang på, at deres elskede søn ville være kreativ på scenen og på scenen. Drengen voksede op energisk og hurtigvittig. Da castingen til filmen We Were Soldiers blev afholdt, så Luke's far en annonce i avisen. På den aftalte time kom de til den angivne adresse, og den unge skuespiller bestod med succes de kvalificerende prøver. Filmen modtog anerkendelser fra kritikere og publikum. Lille Benward følte interesse for processen.

Vejen til erhvervet

I 2005 fik den unge skuespiller en rolle i teenagedramaet Takket være Winn-Dixie. Filmen fik et godt afkast i billetkontoret, og Luke's spil blev nævnt i en seriøs analytisk artikel. Den følgende sæson blev Benward inviteret til at spille hovedrollen i komediefilmen How There Are Fried Worms. Handlingen, som var uhøjtidelig, forårsagede et livligt svar fra ungdomspublikummet. Baseret på årets resultater tildelte Screen Actors Guild enstemmigt ham Young Actor Award.

I en konstant kommunikation med kreative jævnaldrende forsøgte Luke at vedtage nyttige vaner og færdigheder. Da en ven inviterede ham til at optræde som backing-vokalist, nægtede Benward ikke. Men efter forestillingen tog han vokal og komposition alvorligt. I 2009 indspillede den håbefulde kunstner sit første album, som indeholdt fem originale kærlighedssange. Disken gjorde det ikke til hitparadevinderne, men bragte forfatteren ekstra berømmelse blandt fans.

Den private side af erhvervet

Over tid, da den unge mand regelmæssigt begyndte at optræde i film, flyttede familien til en permanent bopæl i Los Angeles. Her ved siden af det berømte Hollywood er det blevet meget lettere at deltage i lovende projekter. Mens han filmede The Girl Against the Monster, mødte Luke den unge skuespillerinde Olivia Holt. De udviklede naturligvis et forhold. Der var dog ingen praktisk fortsættelse.

På nuværende tidspunkt tænker Benward ikke på strukturen i sit personlige liv. Han har mange piger, han kender, men han ved ikke, hvem han skal foretrække. Da han fik sin erhvervsuddannelse derhjemme fra sine forældre, mener Luke, at han skulle gå ind i en uddannelsesinstitution. Selvom skuespilkarrieren allerede udvikler sig med succes.

Anbefalede: