Andrey Sereda: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Andrey Sereda: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Andrey Sereda: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Andrey Sereda: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Andrey Sereda: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: Stream live de la Andrey 2024, Kan
Anonim

Andrey Viktorovich Sereda er en ukrainsk musiker, en af grundlæggerne og lederen af rockgruppen "Komu Nizhni". Han var engageret i stemmeskuespil til dokumentarfilm og reklamer. Han er også kendt for at støtte ukrainske nationalistiske organisationer.

Andrey Sereda: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv
Andrey Sereda: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv

Kort biografi og familie

Født den 1. januar 1964 i byen Kiev, i hovedstaden i Ukraine. Andreys far var skibsbygningsingeniør. Han arbejdede på Leninskaya Kuznya-anlægget, hvor han havde stillingen som leder af designbureauet, der beskæftiger sig med design af fisketrawlere.

Artiklens helt har en ældre bror Mark og en yngre søster. Mark er ekspert i Gutenberg-maleri og rytme, og hans søster er advokat.

Karriere og kreativitet

Det første skridt i udviklingen af Andreys musikalske karriere var sangen til digtet af T. Shevchenko "Subotiv", som han skrev til sin fars fødselsdag i 1983.

Fra den tidlige barndom var han interesseret i kunst og kreativitet. Han oprettede endda sit eget dukketeater.

Takket være sin fars forbindelser blev Andrey uddannet ved Kiev Theatre Institute i 1985. Erhvervet en skuespillers specialitet.

I nogen tid arbejdede han på ungdomsteatret under ledelse af Vitaly Malakhov, men på grund af personlige uenigheder blev han tvunget til at forlade dette arbejdssted.

Derefter blev Sereda medarbejder på Grotesque-teatret, hvor han i 1988 grundlagde sin egen gruppe, til hvem ned. Denne gruppe blev opført som et teaterorkester. "To Whom Down" vandt Chervona Ruta-festivalen i 1989.

I 1990 besøgte han Canada under en oversøisk turné.

Andrei Sereda formåede også at arbejde på tv. Han var engageret i stemmeskuespil for forskellige dokumentarfilm og reklamer. I 1999 var han præsentant på Era-kanalen.

Blev stemme for de politiske slagord i Viktor Jusjtjenkos præsidentkampagne i 2002 og 2004. I 2004 blev han vært på sangpolen. Derefter, i 2006-2007, lød han en tv-annonce for Our Ukraine - People's Self-Defense Party. Han arbejdede på voiceover af karakteren Chico Hicks i den animerede film Cars i 2006. Derudover var han engageret i stemmeskuespil i den animerede serie "The Teletubbies".

Politiske synspunkter

Andriy Sereda og hans gruppe skjuler ikke deres samarbejde med ukrainske nationalistiske partier som UNA-UNSO, VO “Svoboda” og Right Sector. Han forsøgte også at optræde på Maidan i 2004, men Taras Hrymalyuk (direktør for kulturelle begivenheder til støtte for Viktor Jusjtjenko) nægtede ham og kaldte ham provokatør.

I 2005 modtog han UNA-UNSO Desert Cross Order. I 2011 blev han set i en skandale. På et møde med delegerede fra VO "Svoboda" råbte Andrei Sereda nazistiske hilsner.

Personlige liv

Han giftede sig med den 18-årige pige Svetlana i 1988. Et år senere havde parret en søn, Alexander. Andrej kone var uddannet ved Institute of Public Services og arbejdede længe på boligkontoret.

Anbefalede: