Mikhail Poplavsky: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Mikhail Poplavsky: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Mikhail Poplavsky: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Mikhail Poplavsky: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Mikhail Poplavsky: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: Как живёт Даниил Глейхенгауз - главный хореограф фигурного катания 2024, Kan
Anonim

Mikhail Mikhailovich Poplavsky er en af de mest berømte folkekunstnere i Ukraine. Han viet sit liv til udviklingen af landets kreativitet, blev en deltager i det politiske liv i Ukraine. Denne person er ejer af et stort antal titler og priser.

Mikhail Poplavsky: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv
Mikhail Poplavsky: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv

Få har ikke hørt om Mikhail Poplavsky. Han er en berømt ukrainsk sanger og har titlen "People's Artist of Ukraine". Derudover var Mikhail Poplavsky indtil 2015 rektorpost ved Kiev National University of Culture and Arts. Listen over fortjeneste for denne person slutter dog ikke der. Mikhail Poplavsky er læge i pædagogisk videnskab og professor. Han leverede et kæmpe bidrag ikke kun til uddannelse, men også til det politiske liv i landet som stedfortræder. Hans biografi er ret lys og begivenhedsrig.

Mikhail Mikhailovich Poplavsky blev født i en simpel familie af bønder, der boede i Kirovograd-regionen. I landsbyen Mechislavka tilbragte han hele sin barndom.

Uddannelse og arbejde

I 1968 dimitterede Mikhail Poplavsky fra erhvervsskolen i Gorlovka. Fra 1975 til 1979 var han studerende og formand for fagforeningsudvalget for Kiev National University of Culture and Arts. Efter universitetet studerede han på universitetet i USSRs akademi for pædagogiske videnskaber. I 1990 forsvarede Mikhail Poplavsky sin doktorafhandling med succes ved Leningrad-videnskabsakademiet. Endelig, i 1993, blev han rektor for Kiev National University of Culture and Arts.

Hvad angår arbejde, begyndte Mikhail Poplavsky at arbejde i skolen. Først hjalp han en kombinationsoperatør på en kollektiv gård, derefter arbejdede han som murer ved anlæggelse af veje i landsbyen. Efter eksamen fra erhvervsskolen formåede Mikhail Poplavsky at arbejde som lokomotivfører før han blev indkaldt til militærtjeneste. Mikhail Poplavsky tjente i et motoriseret riffelselskab i det hviderussiske militærdistrikt. Under sin tjeneste blev han tildelt medaljen "For Military Valor".

Mikhail Poplavsky's kreativitet

Mikhail Poplavsky er kendt som en talentfuld producent og sanger. Han er forfatter til et af de mest populære programmer "Step to the Stars". Han leverede et kæmpe bidrag til kulturen i Ukraine og blev præsident for Gifted Children of Ukraine Foundation.

På trods af at hans arbejde har modstandere, har Mikhail Poplavsky fået et stort antal fans. Hans sange blev populære ikke kun i Ukraine, men også i andre lande. Poplavsky selv taler dog ikke om sig selv som en berømt talentfuld kunstner. Han kalder sig universitetets rektor, der undertiden synger.

I 2006 optrådte Mikhail Poplavsky ved afskedskoncerter og meddelte, at han ikke længere ville udføre sange på scenen. I 2008 blev Mikhail Poplavsky tildelt den stolte titel "People's Artist of Ukraine". Selv anser han denne kendsgerning for at være ganske naturlig, fordi han selv er en mand af folket.

Personlige liv

Mikhail Poplavsky har været gift i tredive år. Han opdragede en søn med sin kone Lyudmila, men efter et langt ægteskab blev han skilt. Oplysninger om sangerens romaner vises i aviserne nu og da, men der er ikke noget officielt bekræftet forhold i øjeblikket.

Mikhail Poplavsky leverede et betydeligt personligt bidrag til landets kulturarv, sociale og økonomiske udvikling, for hvilken han endda blev tildelt titlen "Årets person". Derudover har han modtaget mange professionelle priser.

Anbefalede: