Hvordan Man Tegner Ost

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner Ost
Hvordan Man Tegner Ost

Video: Hvordan Man Tegner Ost

Video: Hvordan Man Tegner Ost
Video: Hvordan man tegner en ost 2024, Kan
Anonim

Tegning er et fantastisk tidsfordriv for børn og voksne, der bringer forældre og deres børn tættere på hinanden. Hvordan tegner jeg ost, hvis dit barn blev spurgt om det i skolen, eller er han bare interesseret i at vide, hvordan man gør det?

Hvordan man tegner ost
Hvordan man tegner ost

Er det nødvendigt

  • - papir;
  • - blyanter / markører.

Instruktioner

Trin 1

Lad os prøve at tegne osten med to blyanter: gul og lysebrun. Tegn en halvkugle med en gul blyant, cirkel derefter den runde del med en lysebrun blyant, mal over hele halvkuglen med gul og tegn huller-huller med den anden blyant. I stedet for lysebrun kan du bruge mørkerød, såvel som gul, men en mørkere skygge.

Trin 2

Forestil dig nu et trekantet stykke kage. Tag en gul blyant og tegn den. Glem ikke at tegne huller, der kan have forskellige diametre. Derudover kan du skildre et hoved af ost og ved siden af et segment / stykke afskåret fra dette hoved. I form ligner denne sammensætning den samme kage med et trekantet stykke sød delikatesse skåret og placeret ved siden af den. Du kan tegne et sådant billede ved hjælp af en gul, mørk gul og rød blyant / tuschpenne, som du vil.

Trin 3

Den nemmeste måde at skildre ost på er at tegne en søjle med gul eller f.eks. Rød og skrive på navnet på osten, for eksempel gouda eller hvad du bedst kan lide.

Trin 4

En anden måde er at tegne en ostesandwich. For at gøre dette skal du tage blyanter eller markører i mørkebrune, mørke gule og gule farver. Tegn en oval i mørkebrun og et rektangel ovenpå med mørkegul. Mal rektanglet med gul og træk huller med forskellige diametre med en mørk skygge. Mal også over den ovale, der ser ud fra "stykke ost" med en mørkebrun farve. Sandwichen er klar! God appetit!

Trin 5

Du kan også tegne en musefælde med et stykke gul ost i. For at gøre dette er det nok at tegne et rektangel med en simpel eller sort blyant, indeni hvilken der vises en fjeder med en zigzaglinje. Tegn derefter et rektangel, der støder op til det med en kortside. På den modsatte side tegner du en gul firkant, der repræsenterer et lille stykke ost.

Anbefalede: