Sådan Installeres Spillet "Sherlock Holmes"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Spillet "Sherlock Holmes"
Sådan Installeres Spillet "Sherlock Holmes"

Video: Sådan Installeres Spillet "Sherlock Holmes"

Video: Sådan Installeres Spillet
Video: The Order: 1886 | Tools of The Trade | #4ThePlayers 2024, April
Anonim

En bred vifte af spil er udviklet til pc'en. En af de mest populære er "Sherlock Holmes". For at afspille den på en computer skal du først installere den.

Sådan installeres spillet
Sådan installeres spillet

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har dette spil på installationsdisken, skal du indsætte det i computerdrevet. Når du downloader fra Internettet, downloades arkivet, som skal pakkes ud i en separat mappe og køre exe-filen. Et vindue vises, som er en speciel standard "Installationsguide". I princippet udføres næsten alle operationer automatisk af operativsystemet. Du skal bare bekræfte dem.

Trin 2

Klik på knappen Installer spil. I det vindue, der vises, skal du vælge et lokalt drev, hvor alle filer vil blive installeret. Typisk skal computeren have to eller flere lokale drev. I en af dem er operativsystemet installeret som standard, og det andet er beregnet til spil. Denne metode er nyttig, når du geninstallerer hele systemet på en pc.

Trin 3

Klik på "Næste". Spillet begynder at installere i den mappe, du har angivet. Nogle filer vil stadig blive kopieret til systemets lokale drev, da profilindstillinger og alle gemme fra spillet er gemt der. Vent mens systemet installerer alle filer. Hvis der kræves yderligere indstillinger, underretter systemet dig om dette. Installer alle tredjepartsprogrammer i samme bibliotek, hvor selve spillet er placeret. Når hele processen er afsluttet, vises en genvej på skrivebordet.

Trin 4

På dette tidspunkt vil spillet være fuldt installeret. Genstart din pc, så alle ændringer i systemet gemmes. For at spille skal du logge ind i spillet og oprette en ny profil. For at gøre dette skal du starte genvejen på dit skrivebord. Så snart spilvinduet vises, skal du klikke på knappen "Opret en ny profil". Indtast navnet med engelske eller russiske bogstaver, og klik på knappen "Gem".

Anbefalede: