Kari Walgren: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Kari Walgren: Biografi, Karriere, Personlige Liv
Kari Walgren: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Video: Kari Walgren: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Video: Kari Walgren: Biografi, Karriere, Personlige Liv
Video: 5 Broke Ex-WWE Wrestlers with New Jobs 2021 - CM Punk 2021 New Job 2024, Kan
Anonim

Kari Walgren er en amerikansk stemmeskuespillerinde, der har givet udtryk for over 100 karakterer i forskellige tegnefilm, anime og videospil. Hun fik sin anime-debut som stemmen til Haruko Haruhara i FLCL animerede serie. Hun udtrykte senere de centrale figurer i en række shows og film i amerikansk animation og videospil. Også kendt under hendes kælenavne Kay Jensen og Jennifer Jean.

Kari Walgren: biografi, karriere, personlige liv
Kari Walgren: biografi, karriere, personlige liv

Biografi

Kari Walgren blev født den 13. juli 1977 i Hoisington, Kansas. Som barn blev den unge Kari inspireret af Disney-prinsesser og andre animationskarakterer. Hendes forældre arbejdede som lærere og opmuntrede efterfølgende deres datter, da hun begyndte at arbejde med velgørenhedsorganisationer og organisationer, der fremmer læsning og uddannelse i gymnasiet.

I en alder af 11 rejste Kari med sin familie til Californien. Under denne rejse besøgte de Focus on Family-bygningen, og der blev Kari tilbudt en lille rolle som en 11-årig karakter ved navn Gloria McCoy i deres radioshow, Odyssey Adventures.

Walgren fik sin uddannelse ved University of Kansas. Hun dimitterede i 1999 med en Bachelor of Arts i teater. Derefter flyttede hun til Kansas City, Missouri, hvor hun medvirkede i flere radioprogrammer.

I 2000 flyttede skuespilleren til Los Angeles for at arbejde på sin skuespilkarriere. I et interview med Lawrence Magazine-Mir sagde hun, at hun havde problemer med at få et job på kamera, så hun lagde al sin energi på stemmeskuespil. Hendes erfaring med at studere Shakespeare hjalp hende meget med at tænke på roller: spille forskellige figurer, hun lavede forskellige accenter for dem i henhold til en bestemt historisk periode.

Billede
Billede

Karriere

Kari Walgren debuterede i 2002 som stemmeskuespiller for Haruko Haruhara i 6-episodens anime-serie FLCL. I et interview med tidsskriftet Anime Tourist sagde hun, at Haruko var den eneste karakter, hun auditionerede for. Hun spillede sin karakter som en helt tæt på den historiske original, men med en vis amerikansk fortolkning for at tiltrække publikum. Afhængigt af handlingen ændrede hun stemmen til sin karakter fra karikatur og barnlig til realistisk. Kritikeren Bryce Coulter fra Mania.com skrev senere en artikel om hende, imponeret over hendes karakter: "Walgren gav bestemt Haruko karaktererne af noget sarkastisk og punk karakter." Derefter deltog Walgren i 2018 i scoringen af de nye sæsoner af FLCL. Progressiv "og" FLCL. Alternativ”, hvor hun blev stemmen til hendes karakter Haruhara.

Den næste hovedrollerolle blev spillet af Kari i Walgrens anime "The Witch Hunter Robin", hvor Walgren udtrykte titelfiguren Robin Sen, en beskeden ung pige, der slutter sig til en gruppe heksejægere, men hun selv har nogle magiske kræfter, der gør hende familie med hekse. Anime News Networks Zach Birchee skrev i en artikel, at hendes stemme er "sød, tynd og perfekt til rollen" og ønskede, at resten af filmen skulle vise sådanne kvaliteter.

Walgren gav udtryk for hovedpersonen Lavi Head i steampunk fantasy tv-serien Last Link. Allen Divers fra Anime News Network anerkendte Kari på det tidspunkt som "et af de mest berømte navne i stemmeaktiveringsscenen i Californien"

Walgren gav senere udtryk for hovedpersonen Sakura Kinomoto i underholdningsprogrammet Bang Zoom! Og genoptog Cardcaptor Sakura Movie 2: The Sealed Card. Det seneste arbejde blev rost af Allen Deavers (kritiker af Anime News Networks) i superlativ grad: "Stemmeskuespillerne gjorde et fremragende stykke arbejde med at sidestille følelserne fra de originale japanske stemmer, herunder Sakuras varemærke 'Hoe!', Som meget manglede tidligere Engelske tilpasninger."

I live-action arbejde medvirkede Walgren som Tinkerbell i Peter Pan's uafhængige film Neverland fra 2003. Hendes karakter er blevet beskrevet som "en morøs og woozy sidekick."

I 2004 medvirkede hun i den animerede spillefilm Steamboy, overfor Anna Paquin, Patrick Stewart og Alfred Molina. I det spillede hun teenage Scarlett, barnebarn af præsidenten for selskabet, som var forkælet, grusom og irriterende for alle. IGN-kritiker Peter Sanderson har udnævnt Scarlett's karakter til en af de mest modbydelige tegn, han nogensinde har stødt på. I samme 2004 gav Walgren udtryk for Chiku Minazuki i anime "Ai Yori Aoshi", som var søster til hovedpersonens lille fætter. Denne heltinde blev beskrevet af kritikere som en energisk, uskyldig og simpel pige, men i stærk kontrast til den centrale karakter.

I 2005 gav Walgren udtryk for rollen som hovedpersonen Fuu Kasumi i anime "Simray Shamloo". Kritikere bemærkede derefter, at Walgrens stemme var "passende for hendes personlighed", men påpegede, at Foos stemme over tid "ville lyde som enhver anden anime-pige."

I anime "Scrapped Princess" gav skuespillerinden udtryk for hovedpersonen Pacifica Casull, der jages på grund af profetien om, at hun vil forårsage ødelæggelse af verden, hvis hun lever til sin 16. fødselsdag. Kritikerne bemærkede Walgrens arbejde som "koldblodigt og dybt følsomt, men forskelligt fra andre japanske karakterer i fravær af en vis arrogance."

Billede
Billede

Kreativitet i videospil

Walgren har været stemmen til mange tegn i videospil. Hun gav først udtryk for Willow Rosenberg i videospillet Buffy the Vampire Slayer. Blodig kaos. " Hun udtrykte James Bonds kæreste som Sean Connery i videospillet From Russia with Love fra 2005. I 2008 gav hun udtryk for hovedpersonen Ash i Final Fantasy XII og hovedpersonen Silk i Dirge of Cerberus - Final Fantasy VII. I et interview med webstederne UFFSite og RGSite sagde skuespilleren, at franchisen var som "den hellige gral ved at handle i videospil." Hun spillede Ash i en kongelig tone, som han efter hendes mening ligner "smart, diplomatisk og i stand til at sparke røv." Silks stemme, tværtimod, portrætterede hun som meget kold og ufølsom. Også i 2007 gav Walgren udtryk for den spilbare titelkarakter i strategien RPG Jeanne d'Arc.

Voiceover karriere

Siden 2004 har Walgren været involveret som en voice-over til animation. Hun optrådte først som historiefortæller i Disney / Jetix Robot Monkey Team Hyperforce Go! Dette show blev sendt over 4 sæsoner fra 2004 til 2006. Hun spillede tilbagevendende roller som skurke Samantha "Magness" Payne i ATOM og Charkmaster i Ben 10. I 2007 gav hun udtryk for Takas kæreste Jira i Nickelodeons animerede serie Juju's Strength. Hun gav udtryk for sin søster Susie Johnson i Disney-tv-serien Phineas og Ferb, deltog i anden sæson af den animerede komedie Lily and Bush, hvor hun gav udtryk for Lily Hilary og Lily Condi.

Billede
Billede

Walgren blev et regelmæssigt rollebesætningsmedlem i den animerede funktion Fish Hooks (2010), hvor hun gav udtryk for Shelsey samt mange birolle og gæstekarakterer. Hun gav udtryk for tigressen i tv-tilpasningen af Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness, der løb i fire sæsoner startende i 2011. I 2012 havde hun hovedrollen som Ellie Underhill i 52-episodens actionfilm Kaijudo. Samme år fik skuespilleren roller i andre tegnefilm: "Gravity Falls", "Randy Cunningham: ninja i 9. klasse" og "Winx Club". Hun gav udtryk for Meg, som var hovedemnet for crush på Disneys kortfilm Wallet, der blev sendt i teatrene før Sunken Ralph i 2012. Optagelsen til denne film var kun 30 minutter lang og bestod næsten kun af vokallyde. Wallet vandt dog Oscar for bedste animerede kortfilm.

I 2015 sluttede Walgren sig til rollebesætningen fra Fairy OddParents, som medvirkede i Chloe Carmichael i showets 10. sæson. I den tredje sæson leverede Rick og Morty stemmen til Jessica og andre karakterer. Hun gav Amanda udtryk i Bunsen Beast, instrueret af Butch Hartman, som blev sendt på Nickelodeon i februar 2017. I juli 2017 gav hun udtryk for Dorothy Gale i den animerede serie Dorothy and the Wizard of Oz, som blev sendt på Boomerang.

Billede
Billede

Priser

Mange af Walgrens værker har modtaget priser og priser fra anime- og animationswebsteder. Kari blev udnævnt som bedste skuespillerinde ved 2008 Anime Dubbles Awards.

Webstedet Voices Behind Characters valgte Walgrens "Årets stemmeskuespillerinde" for 2012. Hun blev også nomineret til denne pris i 2011 og 2013. Hun blev også nomineret til bedste kvindelige vokalkunstner for en anime i 2011 og 2013 og bedste kvindelige vokalist i en tv-serie i 2012 og 2013.

Anbefalede: