Zhenya Belousov: Biografi Og Kreativitet

Indholdsfortegnelse:

Zhenya Belousov: Biografi Og Kreativitet
Zhenya Belousov: Biografi Og Kreativitet

Video: Zhenya Belousov: Biografi Og Kreativitet

Video: Zhenya Belousov: Biografi Og Kreativitet
Video: Евгений Белоусов. Вечерок. 2024, Kan
Anonim

Idolet fra hans generation af 80-90'erne - Zhenya Belousov - og efterlader i dag ikke ligegyldige musikalske fans af hans arbejde. "Sweet Boy" har formået at vende hovedet på millioner af landsmænd.

Livskvaliteten afspejles altid i udseendet
Livskvaliteten afspejles altid i udseendet

Måske den mest populære popartist i slutningen af 80'erne og 90'erne i sidste århundrede - Zhenya Belousov - kan i dag med rette betragtes som den indenlandske Frederick Balsara (Mercury). Nogen kan være uenig, men drengen, oprindeligt fra Kharkov, formåede at tage de første linjer med professionel vurdering af sin tid.

Kort biografi om Zhenya Belousov

Pop-stjernen på sin tid (1964-10-09 - 1997-02-06), mens han modtog sin uddannelse i gymnasiet, deltog i det lokale VIA og spillede basguitar. På trods af at han blev født i den enkleste ukrainske familie, var Zhenya, som alle musikere i sin tid, en favorit blandt det kvindelige publikum. Fra denne situation modtog han naturligvis alle mulige bonusser og havde det sjovt på den mest hektiske måde.

Imidlertid reddede denne form for holdning til kønsmodstand ikke ham fra flere ægteskaber: to officielle og to civile. Måske otte dages ægteskab med Natalia Vetlitskaya (brylluppet var den 1. januar!) Kan tilskrives den "gyldne samling" af skuespil. Nu er det vanskeligt at sige, hvad der kunne have tvunget Zhenya til en sådan kreativ adfærd, men fakta hænger uigenkaldeligt fans til kunstnerens indre verden.

Belousovs andet ægteskab fandt sted i begyndelsen af "halvfemserne". Hans kone Elena Khudik fra Simferopol fødte efterfølgende en datter, Christina. Og så var der en "kontorromantik" med Oksana - en pige på "tastaturerne" fra hans gruppe. Fra denne "kreative" union blev en søn, Roman, født. Den sidste kvinde af sangeren på hans rejse for familiens lykke var Elena Savina.

Talrige kvindelige popstjerner idoliserede deres idolmand, hvilket ikke kunne påvirke hans narcissisme og indførelsen af "dobbelt" patriarkat i familien.

I en alder af 33 år gennemgik Belousov uden held en kompleks operation for at fjerne aneurismen, som varede syv timer. Så var der koma og død. Ifølge den officielle konklusion fra læger førte to alvorlige bilulykker og alkoholmisbrug til sådanne konsekvenser. Disse var de flotte "halvfemserne", og livsstilen hos mange succesrige kreative mennesker var ikke forskellig i variation.

Det er helt åbenlyst, at billedet af den "søde dreng", der tiltrak en hel hær af fans, ikke rigtig behagte sangeren selv. Når alt kommer til alt kan denne form for reaktion fra offentligheden gøre ham til en dukke eller gidsler i situationen.

På nuværende tidspunkt er filmen "Liv og død af Zhenya Belousov" skudt til ære for sangers arbejde.

Stjernens kreative vej

Jazz, rock og diskotek kan sikkert tilskrives kunstnerens musikalske smag. Zhenyas altoverskydende drøm var regelmæssigt at skabe en ferieatmosfære, når folk kan flygte fra deres hverdagslige bekymringer og springe ind i en tilstand af glæde og komfort.

I 1988, i "Morning Mail" -programmet, debuterede han med sangen "Alushta". Og så var der den musikalske komposition "My blue-eyed girl" og "Night taxi", som gjorde ham virkelig populær.

Optræden med Alla Pugacheva i Ogonyok og deltagelse i Årets sang, hvor han blev tildelt titelprisen, blev begyndelsen på hans lange turnéliv og deltagelse i tv- og radioudsendelser.

Efter at have toppet alle landets hitlister siden 1990 optrådte Zhenya Belousov med sine hits "Golden Domes", "Girl-Girl" og kompositioner fra det sidste album "And Again About Love".

Anbefalede: