Artyom Lyskov: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Artyom Lyskov: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Artyom Lyskov: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Artyom Lyskov: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Artyom Lyskov: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: Call of Duty: Modern Warfare_20211006205935 2024, Marts
Anonim

Den populære russiske teater- og filmskuespiller - Artem Lyskov - er kandidat fra Shchukin Theatre School, hvor han i øjeblikket arbejder som skuespillelærer. Han er kendt for offentligheden for sin rolle som Kolya Platonov i ungdomsserien "Ranetki".

Den talentfulde skuespiller smiler endda med mening
Den talentfulde skuespiller smiler endda med mening

Artem Lyskov indtager også et vigtigt sted blandt den moderne galakse af unge og lovende skuespillere i landet. Af særlig betydning i hans skuespiluddannelse er det faktum, at han tog eksamen fra Lee Strasbergs teater- og musikskole i New York. I USA medvirkede han i teaterproduktioner: "Broadway Dance Show" og "Threepenny Opera" (Marilyn Monroe Theatre).

Biografi og kreativ karriere af Artem Lyskov

29. juni 1987 i Vologda i en familie langt fra kultur- og kunstverdenen blev den fremtidige nationale ungdomsgud født. Artem fortalte sine forældre om hans ønske om at afsætte sit liv til skuespillervirksomheden kun kort før han gik fra gymnasiet.

Efter at have modtaget et certifikat for sekundær uddannelse gik Lyskov for at erobre Moskva, hvor han trådte ind på to universiteter på én gang: RATI og TI opkaldt efter Boris Shchukin. Men han besluttede at studere i den legendariske "Pike". Studietiden i hovedstaden var ikke særlig let for en ung mand, også på grund af økonomiske problemer. Ifølge Artyom selv måtte han ofte overnatte på Yaroslavl-stationen. Det hjalp meget, at han havde en computeruddannelse i sin videnpose, så han måneskinn ofte som designer i forskellige filmstudier.

I 2008 dimitterede han fra skuespil og begyndte sin professionelle karriere. Artem Lyskov fik sin teaterdebut, mens han stadig var studerende, der gentagne gange dukkede op på scenen i teatret. Vakhtangov. Og i 2010 fortsatte han sin skuespilleruddannelse i Amerika, hvilket skabte det højeste ry for ham i sit hjemland.

Artyom Lyskovs filmdebut fandt sted tilbage i 2005 med rollen som kejser Pauls adjutant i den historiske melodrama “Adjutants of Love” instrueret af M. Mokeev. I dag er hans filmografi fyldt med flere dusin film, hvoraf hans deltagelse i den sensationelle ungdomsserie "Ranetki" er særlig vigtig.

Derudover har denne berømte teater- og filmskuespiller flere dusin stemmeskuespil under sit bælte.

Kunstnerens personlige liv

På trods af at Artem Lyskov meget omhyggeligt skjuler detaljerne om sit personlige liv, er det kendt, at han endnu ikke er gift og ikke har børn.

Imidlertid har hans romantiske liste bag sig nogle "varme" og venlige forhold til skuespillerinden Lera Kozlova (en deltager i filmprojektet "Ranetki"), som aldrig var bestemt til at udvikle sig til noget mere seriøst.

I øjeblikket tilskriver populært rygte Artem Lapin en affære med en kollega i det kreative værksted Lesya Lapina.

Interessant nok gik det unge talent i hans søgen efter reinkarnation så langt, at han begyndte at klæde sig ud i en kvindes garderobe, hvilket forårsagede en fuldstændig blandet reaktion fra fans. Skuespilleren forklarer selv sine tematiske selfies i sociale netværk ved, at han forbereder sig på en ny rolle i en komedieserie på TNT-kanalen, hvor han bliver nødt til at reinkarnere på denne måde.

Anbefalede: