Hvordan Og Hvor Meget Denis Rozhkov Tjener

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Og Hvor Meget Denis Rozhkov Tjener
Hvordan Og Hvor Meget Denis Rozhkov Tjener

Video: Hvordan Og Hvor Meget Denis Rozhkov Tjener

Video: Hvordan Og Hvor Meget Denis Rozhkov Tjener
Video: ТРЕНЕР ДЕНИС РОЖКОВ. УРОКИ МАСТЕРА. ФЕХТОВАНИЕ РБМ. ПОДРОСТКИ 11-12 ЛЕТ. САРАТОВ 2017 2024, Kan
Anonim

For mange russiske filmgæster er Denis Rozhkov en skuespiller af serien "Capercaillie", og kun få mennesker ved, hvor rig hans filmografi er. Hvor meget tjener en skuespiller, hvis han har mere end 40 film i sin “sparegris” og en imponerende oplevelse af at spille på scenen? Er Denis Rozhkov gift? Hvor mange børn har han? Hvor og hvordan bor hans familie?

Hvordan og hvor meget Denis Rozhkov tjener
Hvordan og hvor meget Denis Rozhkov tjener

Fans af den legendariske serie om politimænd "Capercaillie" er ikke kun interesseret i det personlige liv hos de førende skuespillere, der spillede i det, men også i niveauet for deres indkomst i dag efter filmens afslutning. Hvad laver Denis Rozhkov for eksempel nu. Hvordan og hvor meget tjener han?

Denis Rozhkov: "Jeg undslap fra" Capercaillie"

I lang tid spillede denne skuespiller episodiske eller sekundære roller i biografen, indtil serien "Capercaillie" brød ud i hans liv. Direktørens gruppe af projektet besluttede at overlade ham rollen som en af hovedpersonerne - Denis Antoshin, og han klarede det perfekt. Rozhkov risikerede at forblive helten i "en roman", rollens gidsler, men dette skete heldigvis ikke. Skønt rollen som en ærlig politimand var fast forankret i ham.

Billede
Billede

Utvivlsomt fortsætter "Capercaillie" med at give Denis en vis indkomst selv nu - fra leje fra salg til SNG-landene til russiske tv-kanaler. Men Rozhkov tjener ikke kun på denne sensationelle film. Efter "Capercaillie" medvirkede han i yderligere 15 film, og i de fleste af dem arbejdede han i en helt anden rolle. Derudover er Denis Rozhkov aktiv på scenen i teatret. For nylig blev hans kreative sparegris suppleret med rollen som mesteren fra det legendariske arbejde af den store Bulgakov "Mesteren og Margarita".

Hvor meget tjener skuespiller Denis Rozhkov?

Som mange kandidater fra specialiserede skuespilundervisningsinstitutioner var Denis Rozhkovs gebyrer i starten af sin karriere sparsomme - ikke mere end 20.000 rubler om måneden og nogle gange endda mindre.

Han begyndte at handle i film temmelig sent, først i en alder af 27 år. Hans første rolle var i den tredje sæson af den populære tv-serie, og selv da var den episodisk. Han spillede en ung bandit, dukkede op på skærmen i kun et par minutter.

Billede
Billede

Alvorlig indkomst dukkede først op, efter at han fik rollen som Denis Antoshin. Efter afslutningen af den første sæson af "Capercaillie" krævede publikum bogstaveligt talt en fortsættelse, optagelsen af serier om sekundære figurer begyndte, hvor Denis Rozhkov og hans helt altid havde et sted. Skuespilleren indrømmer, at det var denne rolle, der bogstaveligt talt reddede ham og hans familie fra fattigdom. Efter filmen var han i stand til at opgive deltidsjob uden for kunsten. I et af hans interviews indrømmede Rozhkov, at "hacket" var ydmygende for ham, men på det tidspunkt havde han intet andet valg.

Nu har indkomsten nået et nyt niveau, skønt den er faldet en smule efter afslutningen af arbejdet med Antoshins rolle. Nu har han og hans familie deres egen lejlighed, de vandrer ikke i hjørnerne, som det var før. Derudover tager Denis og hans familie ofte på ferie - både han og hans kone og deres søn elsker at tilbringe tid på skisportssteder.

Skuespilleren Denis Rozhkovs økonomiske prioriteringer

Rozhkov siger om sig selv økonomisk: "Jeg forblev en ansvarlig forbruger på trods af min stjernestatus." Og nej, han betragter sig ikke som en stjerne, han giver sig op til at arbejde så fuldt som han gjorde, før han erhvervede al-russisk berømmelse og popularitet.

Denis blev ikke millionær og prøvede aldrig engang denne status. Efter hans forståelse er folk på dette niveau langt fra kunst, og han kunne ikke leve uden at handle i rammen eller på scenen.

Billede
Billede

Denis Rozhkov kan ikke kaldes super-krævet, men det skyldes ikke det faktum, at han ikke er inviteret til at dukke op. Han vælger bare roller meget nøje. Skuespilleren indrømmer, at selv for et enormt gebyr vil han aldrig acceptere at spille en bestemt kategori af karakterer i film på lavt niveau. Og dette er respekt værd.

En anden unik økonomisk prioritet for Denis er fuldstændig afvisning af lån og eventuelle lån. Og årsagen er slet ikke praktisk, men at skuespilleren simpelthen er bange for dem. Kunne det være usikkerhed? Kritikere siger, at hun er overkill for en skuespiller af dette talent og niveau.

Denis Rozhkovs familie

I livet for denne repræsentant for en ny generation af russiske skuespillere var der kun to romaner, selvom journalister tilskrev ham forhold til næsten alle partnere på teaterscenen eller på scenen.

I to år mødtes Denis med en medstuderende på Moskva Art Theatre School. Initiativtager til begyndelsen af romanen var pigen selv, fordi Rozhkov ikke kunne beslutte sig for andet end snigende blik på Elena Popova, som han kunne lide. Parrets forhold var ikke stormfuldt, men mere varmt, fyldt med kærlighed og romantisk stilhed. I sidste ende forsvandt de simpelthen.

Billede
Billede

Denis mødte sin fremtidige kone Irina efter eksamen. Pigen arbejdede som make-up artist, hun arbejder stadig i dette erhverv. Parret formaliserede officielt forholdet efter fødslen af deres søn Ivan i 1999.

I den periode, hvor der ikke var noget arbejde, levede den unge familie kun på det, Irina bragte til huset. Denis er meget taknemmelig for sin kone for hendes tålmodighed, for det faktum, at hun med sine egne ord "ikke sendte ham til at arbejde som leder eller sikkerhedsvagt, hun ventede på succes med at handle."

Rozhkov-parret og deres søn lever ret afsondret, deltager sjældent i sociale begivenheder og foretrækker at bruge deres fritid derhjemme som en trekant. Så snart der er en pause mellem optagelser og forestillinger, går Irina, Denis og Ivan i ro. Men på grund af familiens lederes travlhed har det for nylig været muligt at gøre dette ikke så ofte, som de ønsker.

Anbefalede: