Hvem Spiller Moriarty På Sherlock?

Indholdsfortegnelse:

Hvem Spiller Moriarty På Sherlock?
Hvem Spiller Moriarty På Sherlock?

Video: Hvem Spiller Moriarty På Sherlock?

Video: Hvem Spiller Moriarty På Sherlock?
Video: BBC Sherlock || James Moriarty || Look What You Made Me Do 2024, Kan
Anonim

Serien "Sherlock" nyder fortjent succes med seerne, fans af båndet kan findes over hele verden. Moriartys rolle, der med rette betragtes som den største skurk i serien, gik til en irsk skuespiller ved navn Andrew Scott. Blandt skuespillerens fortjeneste er British Independent Film Awards (BIFA).

Andrew Scott
Andrew Scott

For første gang så seerne en filmet historie om Sherlock Holmes tilbage i 1979 under den sovjetiske æra. Sovjetiske tv-seere kunne sandsynligvis ikke have forestillet sig, at serien med samme navn om 35 år ville blive frigivet, hvilket ville være lige så vellykket som den russiske version af den tid.

Hvem spillede Moriarty i den sovjetiske film

Viktor Evgrafov er nøjagtigt den, der tilfældigvis spillede rollen som Moriarty i cyklen af sovjetiske film. Men sandsynligvis er informationen om, at voice-over ikke tilhører Evgrafov, men til Oleg Dal, ikke alt for udbredt. Faktum er, at Viktors profession er en stuntman, i denne henseende blev Oleg Dal inviteret til at skyde filmen, hvis opgave var at udføre arbejdet med dubbing af karakteren.

Moriarty fra den sovjetiske film
Moriarty fra den sovjetiske film

Hvem spillede professor Moriarty i Sherlock

Moriartys rolle fra Sherlock gik til en skuespiller fra Irland, Andrew Scott. Hovedantagonisten, der jagte hovedpersonen, dukkede op foran publikum i begyndelsen af serien (første og anden sæson), episoden blev kaldt "The Big Game". På trods af at Moriartys rigtige navn er James, præsenterede han sig for Sherlock som Jim, hvorfor navnet på helten blev tildelt James "Jim" Moriarty.

James Moriarty / Andrew Scott
James Moriarty / Andrew Scott

Filmens plot er baseret på Arthur Conan Doyles værker, men handlingen i serien finder sted i dag. Filmens instruktør besluttede at bevæge sig væk fra de sædvanlige mønstre, og i modsætning til sine forgængere, hvis hovedtræk var prangende høflighed, høflighed og elegance, blev Andrew Scott's karakter glat reinkarneret til en slags skurk med mentale handicap. Plus adskiller han sig fra de skuespillere, der spillede rollen som Moriarty i andre film i en yngre alder.

Hvem stemmer Moriarty i Sherlock

En sådan vigtig og ansvarlig opgave som overspilning af Moriartys stemme faldt på overspilningen af dubbingsskuespilleren Daniil Eldarov.

Professor Moriarty og efterfølgeren

Som produktionsvirksomheden Playground Entertainment har rapporteret, har det købt rettighederne til at filme en samling noveller med titlen "Professor Moriarty: Hundene fra D'Erberville" og vil snart begynde at filme en ny serie baseret på denne bog.

  • Med hensyn til bogens format er dette en erindringsbog, skrevet af oberst Moran, som også er Moriartys assistent.
  • En række historier er dedikeret til den strålende kriminelle Moriarty. Forbrydelsescheferne i London er underordnede ham, han vender dygtigt politiet rundt. Holmes og Watson er det modsatte af hovedpersonen.
  • Navnet på manuskriptforfatteren er endnu ikke frigivet, sandsynligvis er manuskriptforfatteren endnu ikke godkendt.
  • Der er heller ingen oplysninger om, hvem der er ansvarlig for produktionen. Men ideen fortjener bestemt opmærksomhed.

Anbefalede: