Hvem Spiller Bartenderen Kostya I Tv-serien "Kitchen"

Indholdsfortegnelse:

Hvem Spiller Bartenderen Kostya I Tv-serien "Kitchen"
Hvem Spiller Bartenderen Kostya I Tv-serien "Kitchen"

Video: Hvem Spiller Bartenderen Kostya I Tv-serien "Kitchen"

Video: Hvem Spiller Bartenderen Kostya I Tv-serien
Video: Guld! - Avsnitt 6 av 6. 2024, April
Anonim

Ud over det næste møde med den populære Dmitry Nazarov og Dmitry Nagiyev åbnede serien "Kitchen" nye navne for en bred vifte af seere. En af de mest populære figurer var bartenderen Kostya Anisimov, spillet af den unge skuespiller Viktor Horinyak.

Hvem spiller bartenderen Kostya i serien
Hvem spiller bartenderen Kostya i serien

Victor i tv-serien "Kitchen"

Bartenderen Kostya Anisimovs rolle bragte skuespilleren Viktr Horinyak popularitet, de begyndte at genkende ham på gaden. Inden optagelsen begyndte, deltog skuespilleren i særlige kurser, hvor han blev lært at lave cocktails. Men det er meget sjældent at demonstrere dygtighed i rammen. Ifølge plottet tørrer Victor's helt grundlæggende glas eller en bardisk, bortset fra at han kan ryste med en shaker med et professionelt udseende.

Karriere

Victor studerede på Moskvas kunstteaterteater. Fra det andet år begyndte han at spille på teaterscenen. Efter eksamen i 2011 blev han inviteret til at slutte sig til gruppen af Chekhov Moskva Art Theatre. Han spillede i forestillingerne The Master and Margarita, The Pickwick Club, The Threepenny Opera osv. Han betragter sine bedste teaterværker som roller i forestillingerne Crime and Punishment og The Pillow Man.

Victor optrådte først på tv i 2007, det var en episode i serien Law & Order. Derefter var der små roller i tv-serien "Stroybatya", "Univer", "Night Swallows", "Alien Wings". I 2012 blev Victor godkendt til rollen som Kostyas bartender i tv-serien "Kitchen". Parallelt med optagelserne af "Kitchen" formåede Horinyak at deltage i projekterne "Kuprin", "Love is not potato" og "Thaw". I 2014 spillede Victor hovedrollen i mini-serien på Channel One "Shell-Shocked, or Freestyle Swimming Lessons". For pålideligt at ligne en professionel svømmer mistede skuespilleren 16 kg.

Personlige liv

Talrige fans af den charmerende bartender Kostya håber måske ikke på gensidighed. Kunstnerens Viktor Khorinaks hjerte har været længe og fast optaget. Med sin valgte mødtes Olya Victor, mens han stadig boede i sit hjemland Minusinsk, Krasnoyarsk Territory, var han da 16 år gammel. Fyren lang og vedholdende søgte pigens opmærksomhed. Efter skole skiltes de elskendes stier - Victor gik for at erobre hovedstadens teatralske stadier, og Olya forblev i Krasnoyarsk for at studere som børnepsykolog. Det så ud til, at overflod af skønheder i det teatralske miljø skulle have vendt hovedet på en ung studerende, men Victor viste sig at være tro mod sin første kærlighed. Efter at have afsluttet sine studier i Krasnoyarsk flyttede Olga til sin elskede i Moskva.

I slutningen af 2012 blev parret gift. Måske blev brylluppet lettet af den kommende genopfyldning i familien, om sommeren blev Viktor og Olga forældre til deres søn Ivan. Victor er umulig at mødes til fester og fester. Han prøver at tilbringe hvert ledige minut med sin familie. Han er glad for at bade barnet selv og skifte ble for ham. Han betragter sin kone som sin bedste ven. Victor giver generelt indtryk af en moden og fornuftig mand på trods af at han i 2014 kun var 24 år gammel.

Anbefalede: