Hvordan Man Laver En Tændstikterning

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Tændstikterning
Hvordan Man Laver En Tændstikterning

Video: Hvordan Man Laver En Tændstikterning

Video: Hvordan Man Laver En Tændstikterning
Video: Matematikcenter: Hvordan man løser en Rubiks cube 2024, Kan
Anonim

Almindelige tændstikker er et fremragende materiale til kreativitet og udførelsen af de mest dristige designideer. De mest stædige og omhyggelige lægger hele slotte, skibe osv. Fra tændstikker. De, der lige er begyndt, kan øve sig på enkle geometriske former, for eksempel prøve at lave en terning.

Hvordan man laver en tændstikterning
Hvordan man laver en tændstikterning

Instruktioner

Trin 1

Placer 2 tændstikker på en plan overflade parallelt med hinanden i en afstand, der er lidt mindre end selve tændstikkens længde.

Trin 2

Placer 8 tændstikker vinkelret på dem i en afstand af en tændstik.

Placer 8 flere kampe på tværs af dem. Resultatet er et gitter - dette vil være kubens bund.

Anbring to tændstikker parallelt langs risten (to i bunden, to på toppen, vinkelret på bunden) og læg således 7-8 rækker i højden.

Trin 3

Læg 8 tændstikker ud på samme måde som ved bunden af terningen.

Placer 6 tændstikker mere over gulvet på 8 tændstikker i midten, som om du havde lagt ud 8 tændstikker og derefter fjernet en fra hver kant. Strukturen vil allerede ligne en terning, men den skal være rettet.

Trin 4

Anbring et tryk (f.eks. En mønt) oven på emnet, så strukturen ikke kollapser, når den er fastgjort. For at stabilisere terningen kan du trykke let på mønten med fingrene. For at sikre skal du bruge 4 tændstik mere, som skal indsættes lodret i emnets hjørner.

Indsæt tændstikkerne lodret langs hele kubens indre omkreds.

Trin 5

Klem terningen fra alle sider mod midten for at give den mere styrke.

Fastgør kuben ved at indsætte et par flere tændstikker lodret langs den ydre omkreds, mens du leder tændstikkerne modsat den første række.

Trin 6

Indsæt en anden vandret række tændstik oven på den lodrette, igen, og ret tændstikkene i den modsatte retning til den første vandrette række. Terningen er klar!

Anbefalede: