Sådan Monteres En Tablet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Monteres En Tablet
Sådan Monteres En Tablet

Video: Sådan Monteres En Tablet

Video: Sådan Monteres En Tablet
Video: Полный обзор Nvidia Shield Tablet 2024, Kan
Anonim

Det er svært at forestille sig en rigtig kunstner uden en tablet monteret på et staffeli. Denne træbase holder din skabelse intakt, indtil den er færdig. Den ufærdige tegning kan bæres, installeres indendørs eller udendørs. Det er vigtigt for en begynder at lære at strække papiret korrekt på tabletten - billedkvaliteten afhænger direkte af dette.

Sådan monteres en tablet
Sådan monteres en tablet

Er det nødvendigt

  • - tabletten
  • - PVA-lim (polyvinylacetat);
  • - børste
  • - sprayflaske eller svamp
  • - blyant
  • - klinge eller kontorskniv.

Instruktioner

Trin 1

Køb en tablet fra en specialbutik, eller prøv at lave en selv. Til et hjemmelavet produkt skal du tage et ark krydsfiner og læg papiret i den ønskede størrelse på det. Tegn konturen af det fremtidige produkt under hensyntagen til papirets kant (emnet er monteret på alle sider). Så for et A2-ark har du brug for en 55 × 40 cm krydsfinerskæring.

Trin 2

Så emnet langs konturen med et stiksav. Spik lamellerne rundt om omkredsen fra den forkerte side. Slib om nødvendigt ru ru overflader med sandpapir - først med en grovere grus (mærkning P40-60), derefter med et fint slibemiddel (P180-220). Nu kan du begynde at pakke den færdige tablet med papir.

Trin 3

Bestem arbejdsfladen på papirarket. For at gøre dette skal du skubbe din håndflade over den og lave et par slag med en blyant - blyet (som maling) ligger bedre på en ru overflade. Dette er ansigtet på din tablet.

Trin 4

Fugt papiret med en sprayflaske eller svamp, og pas på at behandle det så jævnt som muligt. Mens arket absorberer fugt, skal du rense brættet og påføre et tyndt lag PVA-lim på tablettens hjørner og kanter. Pas på ikke at få produktet på forsiden af emnet!

Trin 5

Begynd at pakke tabletten. Bølger vil helt sikkert vises på det bløde ark - de strækker sig alle i en retning. Stræk forsigtigt papiret i denne retning og læg det på emnet.

Trin 6

Stik arkets kanter en efter en, tryk dem mod bundens sider og glat dem godt. Når den overdækkede tablet er helt tør, glattes rynkerne på den. I slutningen af arbejdet med staffeliet skal du bare skære designet forsigtigt ud med et barberblad eller en kontorskniv.

Anbefalede: