Sådan Syes En Lynlås I En Taske

Indholdsfortegnelse:

Sådan Syes En Lynlås I En Taske
Sådan Syes En Lynlås I En Taske

Video: Sådan Syes En Lynlås I En Taske

Video: Sådan Syes En Lynlås I En Taske
Video: Syteknikker #1 - Sømme. Sådan syr du en stikning. 2024, Kan
Anonim

Det sker, at lynlåsen i en helt ny taske begynder at sætte sig fast, eller låsen går i stykker. Og værtinden, der ikke fandt tid til at gå til værkstedet og ikke turde skifte lynlås alene, kaster sin taske i det fjerne hjørne. Faktisk er det ikke så svært at foretage en sådan reparation. Og du kan endda undvære en symaskine.

Sådan syes en lynlås i en taske
Sådan syes en lynlås i en taske

Er det nødvendigt

  • - lyn
  • - en pose;
  • - nål;
  • - tråde.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har brug for at sy en lynlås i en taske for at udskifte en ødelagt, skal du først rive den gamle ud og huske, hvordan den var placeret. Mål det og køb den samme længde, matchende farve og med en praktisk lås. Bedre ikke at vælge en lynlås med metalstifter - de går i stykker oftere. Du har brug for en let åben, stærk og holdbar lukning, fordi posen skal bruges meget hver dag.

Trin 2

Hvis du har en læder- eller erstatningstaske, skal du bruge en lædernål. Sæt af disse nåle fås i sybutikker. Køb også en spole af robust, men ikke tyk tråd, der matcher farven på din taske.

Trin 3

Bind lynlåsen til posen med enkle store sømme, hvor den forrige var, det er bedre at tage en kontrastfarve på tråden, så den senere let kan trækkes ud. Hvis du er venstrehåndet, er det din chance for at placere den ved at bytte en lynlås, så den er let at åbne - fra højre til venstre.

Trin 4

Sy nu låsen til den sidste. Lav en knude i den ene ende af tråden, og begynd at sy indefra og udad, så knuden ikke er synlig.

Trin 5

Du kan bruge en søm som denne: Sy en simpel søm langs fronten, for den anden føres nålen og tråden fra den forkerte side, så i den modsatte retning forfra og igen fra den forkerte side, den tredje søm er igen enkel osv. Prøv at holde stingene små, pæne og ensartede i længden.

Trin 6

I slutningen skal du fastgøre tråden fra den forkerte side og begynde at sy på den anden side af lynlåsen. Derefter kan tråden, som du fastgør låsen i starten, trækkes ud.

Trin 7

Hvis posen er lavet af stof, bliver det endnu lettere at sy lynlåsen - brug en almindelig nål. Sy på lynlåsen, så lynlåstapen er inde i posen, når den er lukket.

Anbefalede: