Hvordan Var Vogue Fashion's Night Out-fest?

Hvordan Var Vogue Fashion's Night Out-fest?
Hvordan Var Vogue Fashion's Night Out-fest?

Video: Hvordan Var Vogue Fashion's Night Out-fest?

Video: Hvordan Var Vogue Fashion's Night Out-fest?
Video: Fashion's Night Out 2012 in Moscow 2024, April
Anonim

Den 6. og 7. september 2012 blev der afholdt fester i Moskva og Skt. Petersborg som en del af Fashion Night of VOGUE Magazine-begivenheden. De deltog i Vogue-redaktører, berømtheder, modeller og detailhandlere. Hovedmålet med kampagnen blev annonceret for at støtte modebranchen.

Hvordan var Vogue 2012 Fashion's Night Out-fest?
Hvordan var Vogue 2012 Fashion's Night Out-fest?

I Moskva har modebutikker og butikker for fjerde år i træk støttet ideerne fra Vogue magazine. Denne gang åbnede de endnu engang deres døre om natten og gjorde almindelig shopping til en fortryllende fest, herunder mange specielle tilbud, forskellige præsentationer og uventede gaver til gæsterne.

I 2012 oversteg antallet af deltagere i Fashion Night i Moskva hundrede. Hovedaktiviteten var koncentreret i GUM og i Stoleshnikov Lane, såvel som på Kuznetsky Most og i TSUM.

Blandt de inviterede stjerner på Fashion's Night Out i hovedstaden var en af de førende topmodeller, museet fra berømte designere - Natalia Vodianova. T-shirts med portrætter af modellen malet af fem berømte kunstnere blev specielt lavet til begivenheden Fashion Night. Provenuet fra salget blev overført til Naked Heart Foundation oprettet af Natalia Vodianova.

Natalia Vodianova og Victoria Davydova, som er chefredaktør for VOGUE, gik langs de største shoppingsteder i Moskva sammen med gæsterne på ferien. I GUM, i UGG Australia-butikken, til ære for velgørenhedsbegivenheden “Naked Heart”, blev der bragt briller med Cinzano, gæster og Patrizia Pepe-boutique besøgt. For VOGUE-teamet og Natalia Vodianova sluttede shoppingmaraton i Fendi-butikken i Stoleshnikov Lane: topmodellen valgte en taske fra den nye 2 Jours-kollektion, hvorefter alle rejste til efterpartiet.

På denne dag blev der inden for rammerne af arrangementet afholdt designfester organiseret af Kira Plastinina i de største repræsentationskontorer for LUBLU Kira Plastinina-mærket - i BOSCO Vesna og i TSUM. På centrenes område kunne man stifte bekendtskab med designerens nye samling og lytte til et DJ-sæt, hvor Kira selv deltog sammen med den berømte Moskva DJ Dima Yaponets. Gæsterne på Kiras fest var Mila Jovovich, Irina Tchaikovskaya, Ksenia Chilingarova, Laura Dzhug, Alexander Terekhov, Alexey Kiselev og andre berømtheder.

Arrangementet blev afholdt i Skt. Petersborg for første gang. Hovedbegivenheden på Fashion Night i den nordlige hovedstad var den storslåede åbning af et moderne, elegant stormagasin, der blev administreret af teamet fra Moscow Central Department Store. Tidligere husede denne bygning "House of Leningrad Trade". Karina Dobrotvorskaya og Alla Verber, der er hjemmehørende i Skt. Petersborg, holdt ceremonielle taler ved åbningen, og Victoria Davydova skar det røde bånd ved indgangen til det nye stormagasin.

I 2012 deltager 18 lande i Fashion's Night Out. Holland sluttede sig til projektet for første gang. Sammen med Rusland åbnede Storbritannien, USA, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Mexico, Korea og Australien Fashion's Night Out den 6. september. Efter dem deltager Indien, Kina, Taiwan, Japan, Portugal, Brasilien, Tyrkiet og Holland i den internationale Vogue-ferie. Fashion's Night Out i Grækenland slutter den 20. september.

Anbefalede: