Hvordan Man Tegner En Flash-tegneserie

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner En Flash-tegneserie
Hvordan Man Tegner En Flash-tegneserie

Video: Hvordan Man Tegner En Flash-tegneserie

Video: Hvordan Man Tegner En Flash-tegneserie
Video: Sådan animerer du med Flash! 2024, April
Anonim

Som for at tegne på papir behøver du ikke have en kunstuddannelse, og for at tegne en flash-tegneserie behøver du ikke nogen dyb viden. Et antal enkle trin er nok.

Hvordan man tegner en flash-tegneserie
Hvordan man tegner en flash-tegneserie

Instruktioner

Trin 1

Du bliver nødt til at downloade og installere et program, hvor det er muligt at tegne en tegneserie. Der er mange sådanne programmer, og de har alle en lignende algoritme for arbejde. Macromedia Flash Professional betragtes som den mest udbredte - denne proces vil blive betragtet som et eksempel.

Trin 2

Efter start af programmet vises en værktøjslinje foran dig samt et hvidt felt på en grå baggrund. Den hvide boks er det arbejdsområde, hvor du skal oprette tegneserien. På værktøjslinjen kan du finde mange forskellige tegneværktøjer - pen, cirkel, streg, blyant, pensel og mange flere. For at skabe den enkleste tegneserie har du brug for en børste eller blyant. Husk, at penselens tykkelse afhænger af det område, der skal males, mens tykkelsen på blyantlinierne er statisk og kun afhænger af indstillingerne.

Trin 3

Tegn et objekt i arbejdsområdet, der vil ændre dets position i fremtiden. Gør det ikke for kompliceret, det vil være nok til at skildre et symbol eller bare et tegn, for eksempel en smiley.

Trin 4

For at gå til den næste ramme af den fremtidige tegneserie skal du trykke på F7-tasten. I dette tilfælde vil du være i stand til at tegne en ny ramme. Hvis du vil have billedet uændret, skal du trykke på F6-tasten.

Trin 5

Den enkleste mulighed for at tegne nye rammer er den, hvor du kan se den forrige ramme. For at gøre dette skal du tænde løgene på tidslinjen. Klik på dem for at se de rammer, du har brug for. Tegning fra den forrige ramme er optimal snarere end at se alle rammer på én gang - på denne måde undgår du forvirring.

Trin 6

Tryk på Enter-tasten for at få vist din tegneserie. Tidspunktet for tegneserien vises på tidslinjen. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du gemme den resulterende film ved hjælp af kommandoerne "File" - "Export". Gem tegneserien på din computer i swf-format, hvorefter du både kan se den og uploade den til netværket.

Anbefalede: