Sådan Oprettes Et Lydspor

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Lydspor
Sådan Oprettes Et Lydspor

Video: Sådan Oprettes Et Lydspor

Video: Sådan Oprettes Et Lydspor
Video: Sådan laver du dit skatteregnskab 2024, April
Anonim

Et musikspor ligner i struktur en pustkage, hvor kagerne er soundtracks, og laget er de "velsmagende" effekter af lydeditoren. Professionel optagelse finder sjældent sted live, normalt bruger lydteknikere metoden til at overlejre et spor på et andet, hvilket resulterer i en komplet komposition. I musikalske kredse kaldes denne procedure blanding. Med en personlig computer kan enhver føle sig som en lille "stjerne", der optager i et hjemmestudie, da det ikke er meget let at oprette et lydspor.

Sådan oprettes et lydspor
Sådan oprettes et lydspor

Er det nødvendigt

Service "Lydoptagelse", lydredaktører

Instruktioner

Trin 1

Hvis du kun har brug for at oprette et lydspor, f.eks. Til optagelse af en stemmemeddelelse, foredrag, konference, liveoptræden eller afspilning af et musikinstrument, kan du bruge standardcomputerprogrammer. Gå til skrivebordet i menuen "Start". Gå derefter til afsnittet "Programmer". Klik på servicetilbehør. Vælg "Sound Recorder" -tjenesten fra den resulterende lange liste. Dette er den mest enkle optagelsessoftware, der er oprettet af Microsoft, specielt til hobbyister. Derefter vises et kompakt vindue med en enkelt knap "Start optagelse".

Trin 2

Sørg for at tilslutte en mikrofonenhed, enten indbygget eller ekstern, inden du optager. For at gøre dette skal du gå til menuen "Start" i mappen "Kontrolpanel". Vælg derefter lydtjenesten. I det nye vindue, der vises, skal du gå til den midterste fane "Optagelse". Find derefter mikrofonenheden og højreklik på den. Klik på "Aktiver" på den ekstra liste. Klik på "Ok" nederst i vinduet. Juster også lydstyrkebalancen i sektionen Lydstyrke. Indgangen til den er placeret i form af et lille ikon med et billede af en højttaler ved siden af tidsvisningen på skrivebordet.

Trin 3

Gå tilbage til vinduet "Sound Recorder", og klik på knappen "Start optagelse". Lyden begynder at blive optaget. Stop optageprocessen ved at klikke på knappen "Stop", som vises i stedet for knappen "Start optagelse". Et nyt "Gem som" -vindue vises automatisk. I det første felt skal du angive filens navn, i det andet dens type. I oversigten skal du finde en mappe, der er egnet til at gemme det "friske" spor. Klik derefter på knappen "Gem". Indtast om nødvendigt kunstnernavnet og albumtitlen ved at klikke på de blå tekstlink nederst i vinduet Sound Recorder.

Trin 4

Lær også, hvordan du inkluderer et lydspor i en multitrack-lydeditor eller sequencer. Du bliver nødt til at købe enhver kendt gratis eller billig musikoptagelsessoftware - Nero Wave Editor, Audasity (gratis editor), Gold Wave osv. Hvis dit budget tillader det, skal du købe et professionelt program - Steinberg Cubase, Adobe Audition, Cakewalk Sonar, Logic Pro (til Mac OS) osv. Hvert program har sin egen grænseflade. Det adskiller sig selvfølgelig, men i det store og hele forbliver grundlaget det samme.

Trin 5

Start en af de anførte lydredaktører. Åbn sektionen "File" i den øverste menulinje. Vælg kommandoen "Opret", hvorefter et tomt spor til lydoptagelse vises i programmets arbejdsområde. For at starte optagelsesprocessen skal du klikke på knappen "Optag" i optagelses- og afspilningsværktøjslinjen, som normalt har en rød prik. Den lyd, du optager på sporet, får en bølgeform. Klik på Stop-knappen for at stoppe optagelsen. Det første lydspor er klar. For at oprette et andet lydspor skal du søge efter en indsættelsestjeneste. Det findes normalt i menuen Rediger. Klik på "Tilføj lydspor". Derefter tændes et andet spor. Når sporet er klar, skal du behandle det med effekter og gemme det i menuen "File" - "Save As".

Anbefalede: