Sådan Tilsluttes Et Lydspor

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Lydspor
Sådan Tilsluttes Et Lydspor

Video: Sådan Tilsluttes Et Lydspor

Video: Sådan Tilsluttes Et Lydspor
Video: Head Shoulders Knees And Toes (2019) | Noodle u0026 Pals | Super Simple Songs 2024, April
Anonim

De fleste digitale fotokameraer har i dag evnen til at optage videoklip. Tilgængeligheden af sådanne kameraer og hukommelseskort har skabt en boom i brugervideo på online kanaler som Youtube og Vimeo i disse dage. For at få din video til at skille sig ud fra strømmen af andre amatørvideoer skal du vedhæfte et lydspor med din yndlingssang eller et klip fra lydeffekter til det.

Sådan tilsluttes et lydspor
Sådan tilsluttes et lydspor

Er det nødvendigt

computer, internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Download og installer den gratis version af VideoPad Video Editor. Kør programmet, når installationen er afsluttet.

Trin 2

Klik på "Tilføj medie" i øverste venstre hjørne. Vælg den første AVI-fil, du vil importere. Gentag processen for at importere alle de ønskede videofiler. Gør derefter det samme med mp3-filen, der bliver lydsporet til din video.

Trin 3

Træk videofilerne til nederste højre hjørne af grænsefladen ("Sekvens" -felt). Træk mp3-filen ind i det samme felt. Begyndelsen af lydfilen synkroniseres automatisk med begyndelsen af videoen. Ved at klikke på "Preview" -knappen kan du få vist resultatet.

Trin 4

Importerede videofiler kan indeholde lydoplysninger, så du skal beslutte lydstyrken på dit soundtrack. Juster lydniveauet for video og lyd ved hjælp af skyderne i nederste venstre hjørne af skærmen. Det kan være en god idé at drukne lyden fra den originale video helt ud. For at gøre dette skal du klikke på højttalerikonet ud for lydsporets lydstyrkekontrol. For at tilføje effekter (ekko, forvrængning og andre) til dit soundtrack skal du klikke på stjerneikonet. Vælg den ønskede effekt, juster dens parametre, og klik på “OK”.

Trin 5

Det sidste trin er at gemme det endelige resultat. Klik på "Opret film", indtast et filnavn, og vælg en placering på din computer, hvor din nye video skal gemmes. Filbesparelsesprocessen kan tage noget tid afhængigt af videofilernes længde og størrelse.

Anbefalede: