Hvordan Man Laver Kinesiske Lanterne

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Kinesiske Lanterne
Hvordan Man Laver Kinesiske Lanterne

Video: Hvordan Man Laver Kinesiske Lanterne

Video: Hvordan Man Laver Kinesiske Lanterne
Video: Как Сделать Китайский Бумажный Фонарь 🎄 Новогодние украшения из бумаги 2024, Kan
Anonim

Eksotisk tilbehør og husholdningsartikler har længe været populære i moderne hjem. Feng Shui er især populær. I dag er det mange mennesker, der foretrækker at indrette deres hjem i henhold til lovene i kinesisk filosofi, som at dekorere deres hjem med usædvanlige genstande i orientalsk stil. Og en af disse genstande er en kinesisk lanterne i papir. Du kan købe en sådan lanterne i butikken, men du får meget mere glæde, hvis du laver den i hånden.

Hvordan man laver kinesiske lanterne
Hvordan man laver kinesiske lanterne

Instruktioner

Trin 1

For at skabe en kinesisk lanterne skal du bruge et ark farvet papir med en blød eller bølgepap, 1 m lang og 60 cm bred. Du skal også bruge en skarp brevpapirkniv, en lineal, en blyant, stærk tråd, en syl og en pære med en patron.

Trin 2

Tag en lineal og en blyant og spore den forkerte side af et ark papir i hele dens længde i henhold til foldemønsteret på en kinesisk lanterne. Dette diagram, der består af adskillige diagonale linjer, kan findes på Internettet.

Trin 3

Langs de linjer, du har tegnet, skal du begynde at folde papiret pænt, først folde de lige stiplede linjer, folde arket til et harmonika og derefter folde de diagonale linjer for at danne tredimensionelle diamantformede folder på papirets overflade.

Trin 4

Lav foldene forsigtigt og forsigtigt, stryg forsigtigt alle foldene, så lampen er smuk og har en ensartet symmetrisk form på alle sider.

Trin 5

Når alt papiret er foldet i henhold til mønsteret, skal du tage patronen og skrue pæren i den. Brug en syl til at lave huller i toppen og bunden af lampen, træk en stærk tråd gennem disse huller, og vik foldet bølgepapir rundt om lampen.

Trin 6

Placer papirets kanter oven på hinanden, og fastgør dem, så hvis du senere skal udskifte pæren, kan du åbne lampen og lukke den igen efter udskiftning.

Anbefalede: