Sådan Sys Du Et Mavedansbælte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sys Du Et Mavedansbælte
Sådan Sys Du Et Mavedansbælte

Video: Sådan Sys Du Et Mavedansbælte

Video: Sådan Sys Du Et Mavedansbælte
Video: Sådan syr du usynlig lynlås i 2024, April
Anonim

Mavedans ser spektakulær og fortryllende ud ikke kun på grund af den smukke og feminine plastik og glatte bevægelser, men også takket være lyse og rigt broderede kostumer, hvis elementer understreger danserens bevægelser, dekorerer og supplerer dem. Ikke et eneste mavedansdragt kan kaldes komplet uden et hårdt bælte, forskelligt dekoreret og fokuserer publikums opmærksomhed på bevægelserne i dansepigens hofter og mave.

Sådan sys du et mavedansbælte
Sådan sys du et mavedansbælte

Instruktioner

Trin 1

Der findes forskellige typer hårde dansebælter - du kan vælge den form på det bælte, der passer dig. Bæltets nederste kant kan være afrundet eller trekantet, der er også bælter med en beregnet udskåret øverste kant, og nogle gange er for- og bagsiden af bæltet forskellige i form, og dette kan også dekorere dit kostume.

Trin 2

Når du klipper et bælte ud til mavedans, skal du ikke glemme dart - takket være dem passer et hårdt bælte tæt og pænt på din figur. Brug ethvert tykt stof som base for bæltet - for eksempel denim, gobelin eller skænk.

Trin 3

Du har også brug for limflettet dekorativt stof, som du vil passe på forsiden af bæltet og smykker med: perler, perler, pailletter, rhinestones og meget mere. Tegn et mønster på papir med den valgte bælteform, prøv at gøre det symmetrisk, og overfør derefter mønsteret til et tykt bundstof og klip uden at efterlade sømrum.

Trin 4

For styrke skal du forbinde mønsteret af bæltet på siden med mønsteret på et andet tæt stof ved hjælp af et "gossamer" stof, der limer delene med et jern. Sy de limede linningstykker, mens du styrer maskinen i vilkårlige retninger for at forstærke emnet.

Trin 5

Tag det dekorative stof, du vil pakke rundt om bæltet. Hvis stoffet er meget tyndt, skal du duplikere det indefra med limdobler. Læg et stykke stof med forsiden nedad på et bord foran dig, og placer en stiv bæltebase oven på stoffet.

Trin 6

Spor bæltens kontur med kridt, og efterlad hæmængderne i venstre og højre kant, og fastgør derefter stoffet forsigtigt med stifter uden at skære noget, og stram bæltet med den stive bund. Bast stykket i hånden, og bearbejd basen med det vendende stof.

Trin 7

Skær det overskydende stof, der er tilbage, efter stramning af bæltet med skræddersaks, fold kanterne til den forkerte side, og sænk kvoter. Sy bæltens øvre og nedre kanter med et bias-tape, der er tilpasset tonen.

Trin 8

Nu skal du bare dekorere bæltet, styret af din egen smag og fantasi. Lav et smukt perlebroderi på bæltet, sy en frynser. Brug buksekroge og velcro som bæltefastgørelse.

Anbefalede: