Sådan Indsættes Et Foto I En Kugle

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes Et Foto I En Kugle
Sådan Indsættes Et Foto I En Kugle

Video: Sådan Indsættes Et Foto I En Kugle

Video: Sådan Indsættes Et Foto I En Kugle
Video: Sådan Indsætter du et billede i Word 2024, April
Anonim

I modsætning til enkle nålkvinder behøver virtuelle håndlavede mestre kun en computer og Adobe Photoshop installeret på den. Takket være denne artikel lærer du, hvordan du ikke kun opretter en bold, men også at indsætte et foto i den.

Sådan indsættes et foto i en kugle
Sådan indsættes et foto i en kugle

Er det nødvendigt

Russificeret version af Adobe Photoshop CS5

Instruktioner

Trin 1

Start Adobe Photoshop, og opret en ny fil ved at trykke på Ctrl + N genvejstaster. Angiv 200 pixels for bredde og højde, klik på OK.

Trin 2

Udfyld dokumentet med sort ved at trykke på Alt + Backspace. Klik på menupunktet "Filter"> "Rendering"> "Flare", og indstil følgende indstillinger: "Lysstyrke" - 100%, "Objektivtype" - 105 mm. Vælg Filter> Forvræng> Polarkoordinater> Polar til rektangulær> OK. Klik derefter på Billede> Billedrotation> 180 grader> OK. Klik nu på Filter> Forvræng> Polarkoordinater igen, men indstil nu Rektangular til Polar og klik på OK. Som et resultat skal du få en efterligning af en blusser på en sfærisk genstand.

Trin 3

Vælg det elliptiske markeringsværktøj (genvejstast "M", skift mellem tilstødende værktøjer "Skift" + "M"), hold "Skift" nede, og opret et valg rundt om sfæren. Højreklik på markeringen og klik på "Inverter markering" eller brug genvejstasterne "Ctrl" + "Skift" + "I". Tryk på Alt + Backspace - området omkring kuglen bliver sort. Tryk på Ctrl + Skift + I for at fjerne inversion.

Trin 4

Klik på tastekombinationen "Ctrl" + "Skift" + "N" for at oprette et nyt lag. Dobbeltklik på navnet på det nye lag (som standard "Lag 1") og navngiv det "Sort". Tryk på D for at gøre sort i forgrunden og derefter på Alt + Backspace. Hold "Skift", klik på knapperne til højre og op, slip "Skift". Klik på "Slet", og hold derefter "Skift" nede, og klik derefter på pil ned og venstre. Opret et andet lag, navngiv det "Hvidt". Tryk på X for at gøre hvid til forgrundsfarven, og derefter på Alt + Backspace. Klik på "D" igen, hold Skift-tasten nede, og klik på pil ned og venstre. Slip Skift, og tryk på Slet. Hold "Skift" nede, og tryk på pil op og højre. Som et resultat skal det vise sig, at den nederste venstre side af kuglen har form som sort, og den øverste højre side får en hvid halvmåne.

Trin 5

Højreklik på det hvide lag og derefter Blandingsindstillinger> Blandingstilstand> Overlay. Klik på menupunktet "Filter"> "Blur"> "Gaussian Blur", og indstil Radius til 4. Aktivér "Black" -laget, gå tilbage til "Filter" og vælg den allerførste værdi, "Gaussian Blur" - den sidste filter, som du brugte før. Feltet Opacitet er i øverste højre hjørne af vinduet Lag, og indstil det til 75%. Dette får kuglen til at se mere realistisk ud.

Trin 6

Opret et nyt lag, og placer det oven på de eksisterende. Klik på emblemet med den primære farve (placeret på værktøjslinjen) i det nederste felt indtast "FFFFCC", klik på "OK". For at male laget med den valgte farve skal du trykke på Alt + Backspace. Svarende til det femte trin i instruktionen, skal du åbne menuen med blandingstilstande for det nyoprettede lag og angive parameteren "Farve" der.

Trin 7

Vælg Lag> Lagstil> Ydre glød. Indstil blandingstilstand til lysere, stryg til 10%, størrelse til 51 pixels, og lad resten af indstillingerne være uændrede. Klik på Lag> Lagstil> Indvendig glød. Angiv der "Blending Mode" - "Lighter", "Size" - 29 pixels, resten af parametrene er uændrede. Resultatet skal være en glødende kugle.

Trin 8

Åbn det billede, du vil placere i bolden: "Ctrl" + "O", vælg filen og klik på "Åbn". Klik på Billede> Billedstørrelse, og indtast værdier op til 130 for bredde og højde, og klik derefter på OK. Aktivér værktøjet Flyt (genvejstast "V"), og træk det nye billede til dokumentet med kuglen. Brug det samme værktøj til at justere billedet til midten af kuglen. Vælg "Elliptisk markering", og vælg stedet i det nye billede, som vil blive fremhævet. Tryk på tastekombinationen "Skift" + "F6", og indstil fjerradius til 20. Klik på "Ctrl" + "Skift" + "I", og tryk derefter på knappen "Slet" for at sløre billedets kanter. Hvis hjørnerne på billedet stadig er synlige, skal du trykke på Slet nok gange for at skjule dem.

Trin 9

For at gemme resultatet skal du trykke på "Ctrl" + "Skift" + "S" -tasterne, angive filnavnet, vælge stien i feltet "Filer af typen", indstille "Jpeg" og klikke på knappen "Gem".

Anbefalede: