Sådan Laver Du Visitkort I Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Visitkort I Word
Sådan Laver Du Visitkort I Word

Video: Sådan Laver Du Visitkort I Word

Video: Sådan Laver Du Visitkort I Word
Video: Hvordan du laver en hurtig A5 folder i Word 2024, Marts
Anonim

I dag er et visitkort en integreret del af enhver forretningsmand og enhver organisation. Og for at skabe et unikt præsentationskort til dig selv behøver du ikke være designer og have grafiske programmer. Det er nok at bruge programmet "Microsoft Word", som giver mulighed for at oprette visitkort.

Sådan laver du visitkort i Word
Sådan laver du visitkort i Word

Er det nødvendigt

  • - Microsoft Word-program
  • - indledende færdigheder i at arbejde med det
  • - tilgængelighed af en printer
  • - specialpapir.
  • Lad os nu se på alle operationer til oprettelse af et visitkort i Microsoft Word.

Instruktioner

Trin 1

Åbn Microsoft Word, gå til Værktøjer og klik på Bogstaver og forsendelser, klik på Konvolutter og etiketter. Øverst vil du se to menuer: Konvolutter og etiketter. Vælg Etiketter. Vælg Avery Standard for Etiketprodukt. På listen Produktnummer skal du vælge Avery-arktypen (for eksempel den mest populære 5960). I det viste felt "Adresse" skal du indtaste dine koordinater.

Trin 2

Opret nu en stil til dit visitkort. Vælg teksten i linjen "Adresse". Højreklik på teksten, og vælg “Font”. Rediger teksten, tilføj dit logo, billede, information og motto. Tilpas logoet, så det passer til dit visitkortdesign. For at slette et uegnet billede skal du klikke på det og trykke på Slet-tasten. Gem det resulterende visitkort på din computer.

Trin 3

Alle grundlæggende operationer er afsluttet. Det eneste, der er tilbage, er at udskrive dit visitkort. For at gøre dette skal du gå tilbage til Konvolutter og etiketter, klikke på Udskriv og vælge Enkel etiket. For at udskrive hele arket skal du vælge Hele siden.

Indstil også antallet af visitkort, der skal udskrives.

Anbefalede: