Hvordan Man Laver En Fiskestang

Hvordan Man Laver En Fiskestang
Hvordan Man Laver En Fiskestang

Video: Hvordan Man Laver En Fiskestang

Video: Hvordan Man Laver En Fiskestang
Video: How-to: Sådan laver du en primitiv fiskestang! 2024, April
Anonim

Hvad hvis du pludselig besluttede at fange fisk, men du tog ikke din fiskestang med. I denne artikel vil du læse, hvordan man laver en fiskestang med materialer ved hånden.

Først og fremmest skal du lave en stang. Følgende træsorter passer bedst til ham: birk, hassel, fuglekirsebær, men du kan tage ahorn eller pil. Skærestangens længde skal være mindst tre meter.

Hvordan man laver en fiskestang
Hvordan man laver en fiskestang

Inden fiskestangen monteres, skal stangen slibes med to tredjedele med en skarp genstand: et stykke glas eller en kniv. Linjestørrelse fra 0, 15 til 0, 3 skal være bundet til stangen, startende fra midten af stangen, fastgjort i enden af stangen (viklet rundt om toppen). Denne operation kan udføres med et klæbende gips, tape eller simpelthen ved at binde en knude. Linjen skal være ca. 30 cm længere end stangen.

Efter fastgørelse af fiskesnoren forbereder vi og fastgør svømmeren. For at gøre dette skal du tage en almindelig pind, kork eller et stykke bark og binde det med en regelmæssig sløjfe til midten af fiskelinjen. Under svømmeren skal der sættes en vask, som kan være en lille søm, en hakket pille, en møtrik. Lasten skal sikres i en afstand på mindst 5 cm fra svømmeren.

Hvis du ikke har en krog, kan du lave en ud af en nål, tynd ståltråd eller gå på jagt efter en fisker, der låner dig en krog. Hvis du stadig ikke fandt fiskeren og lavede krogen selv, så husk - for det første skal du skærpe den (med enhver sten), og for det andet, når du fisker, skal du ikke give slæk, fordi fisken bryder af (krogen vil falde ud af læben). Krogen er fastgjort (bundet) til linjen med en knude, og din stang er helt klar.

Hvis du ikke kan fremstille en fiskestang, kan du lave en donk, som er perfekt til fiskeri. Tag en lang, tyk linje, fastgør en sinker til enden. Tag en tynd snor separat, binde en krog til den og fastgør den i en afstand på 10-15 cm foran lasten. Nu er der kun tilbage at plante agnet og smide donken eller længere væk fra kysten i søen. Fix enden af fiskestangen på kysten med en gren, en pind eller et træ, der står i nærheden, læg en lille vægt på fiskelinjen for at se bidet.

I denne artikel fortalte vi dig, at det er let at fremstille en fiskestang med egne hænder og af skrotmaterialer, især når der er et stort ønske om at fange fisk.

Anbefalede: