Hvordan Man Laver En Blyanttegning Ud Fra Et Foto

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Blyanttegning Ud Fra Et Foto
Hvordan Man Laver En Blyanttegning Ud Fra Et Foto

Video: Hvordan Man Laver En Blyanttegning Ud Fra Et Foto

Video: Hvordan Man Laver En Blyanttegning Ud Fra Et Foto
Video: hvordan man laver en tegneserie :3 2024, April
Anonim

Selvom du ikke gik på kunstskolen, kan du nemt oprette en grafisk (blyant) tegning, der glæder øjet. Der er forskellige måder at gøre dit foto til en blyantstegning. Vi vil se på en nem måde at gøre dette på ved hjælp af Photoshop.

Hvordan man laver en blyanttegning ud fra et foto
Hvordan man laver en blyanttegning ud fra et foto

Instruktioner

Trin 1

Så du har allerede besluttet fra hvilket foto du vil tegne en blyant. I vores eksempel vil dette være et foto af en brutal fyr taget fra en stockfotograferingsside.

Trin 2

Lad os starte med at åbne det foto, som du vil omdanne til en blyantskitse i Photoshop. For at gøre dette skal du åbne Photoshop, klikke på menuen "Filer", i det vindue, der vises, klikke på "Åbn" og derefter vælge et foto fra den ønskede mappe.

Trin 3

Da vi "tegner" med en simpel blyant og ikke med farveblyanter, skal billedet laves i sort og hvid. Gå til billedmenuen, vælg derefter menupunktet Tilstand og derefter gråtoner.

Trin 4

Derefter vises en besked, der spørger: "Slet farvedata"? Vi svarer bekræftende ved at klikke på "Annuller".

Trin 5

Som et resultat får vi et sort / hvidt billede. Lad os gå videre.

Trin 6

Fotoet i dette eksempel er mørk, så det er ønskeligt at lysne det for at gøre blyantstegningen lysere. Hvis du har brug for at gøre et foto, der er for lyst, mørkere eller et mørkt foto lysere, skal du vælge menupunktet "Image" (Image). Klik på "Correction" (Justering) i det vindue, der vises, og vælg derefter punktet "Brightness / Kontrast "(lysstyrke / kontrast). Hvis dette ikke er nødvendigt, skal du springe dette og det næste punkt over og gå til trin 9.

Trin 7

Lad os lege med billedets lysstyrke og kontrast. (Bemærk: de parametre, der er indstillet på dette foto, fungerer muligvis ikke for dig, så styr dig af dit foto).

Trin 8

Så vi skulle have et lysere foto (se foto).

Trin 9

Nu går vi direkte til at oprette en blyanttegning ud fra et foto. For at gøre dette skal du gå til menuen "Filter". I det vindue, der vises, skal du vælge menupunktet "Skærp" og derefter punktet "Uskarp maske".

Trin 10

Arbejd med Radius og de andre parametre - Mængde og tærskel - indtil du får en blyanttegningseffekt, der passer dig.

Trin 11

Blyantstegningen er klar.

Trin 12

Og her er en anden version af billedet, mere mørkt (det viser sig, hvis du igen spiller med lysstyrke og kontrast).

Anbefalede: