Sådan Strikkes Et Net

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strikkes Et Net
Sådan Strikkes Et Net

Video: Sådan Strikkes Et Net

Video: Sådan Strikkes Et Net
Video: Lær at strikke: Sådan strikker du rundt på strømpepinde 2024, Kan
Anonim

Net strikkes ikke kun af fiskere - et manuelt strikket net kan blive en hjælp i husstanden såvel som fungere som en indretning og grundlaget for noget tilbehør til hjemmet. Vælg en passende naturlig eller syntetisk tråd til strikning af nettet, og start strikning fra første række masker.

Sådan strikkes et net
Sådan strikkes et net

Instruktioner

Trin 1

Essensen ved at strikke ethvert net er i identiske firkantede celler, der er forbundet med hinanden ved hjælp af knuder. Brug en skabelon til at holde alle celler i samme størrelse, og brug en shuttle for at gøre fletning lettere.

Trin 2

Tag en tråd af den krævede længde på den første række og binde halvceller til den med knuder. Start derefter med at forme næste række med de samme knuder.

Trin 3

Der er mange typer knuder til strikningsnetværk - vi vil se på nogle af dem. Først og fremmest vil vi overveje noden gennem lillefingeren - den betragtes som den mest succesrige, da den ikke bevæger sig langs tråden og giver den samme størrelse for alle celler i netværket.

Trin 4

For at få en knude gennem lillefingeren skal du holde en skabelon af den ønskede størrelse mellem din tommelfinger og ringfingre og indsætte langfingeren i den øverste åbning. Sæt tråden, der kommer fra hendes knude, en gang rundt om skabelonen og ringfingeren på samme tid, og hæng den derefter rundt om lillefingeren, mellemfingeren og pegefingeren.

Trin 5

Tryk din pink til din håndflade, og skub skytten med din højre hånd ind i løkken omkring din ringfinger og skabelon.

Trin 6

Placer tråden over skabelonen og træk den mod den øverste celle, og fjern løkkerne fra alle fingre undtagen lillefingeren. Alle sløjfer skal være over skabelonen. Klem vævene med fingrene, slip lillefingeren og stram knuden.

Trin 7

For at sy en top overlapningsknude skal du vikle den løse tråd fra den øverste meshknude rundt om skabelonen og derefter føre trådskytten gennem det øverste mesh.

Trin 8

Træk cellen op til toppen af skabelonen. Klem den resulterende sløjfe i den øverste celle med fingrene, og løb tråden rundt om tommelfingeren og pegefingeren.

Trin 9

Før krogen over tråden, over tommelfingeren og pegefingeren, og stram knuden, så tråden vikles rundt om løkken på det øverste maske.

Anbefalede: