Sådan Sys Du Et Spiderman-kostume

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sys Du Et Spiderman-kostume
Sådan Sys Du Et Spiderman-kostume

Video: Sådan Sys Du Et Spiderman-kostume

Video: Sådan Sys Du Et Spiderman-kostume
Video: Doc Ock's Super Octopus | Marvel's Spidey and his Amazing Friends | @Disney Junior 2024, Kan
Anonim

New Wod er en vidunderlig ferie, især for børn. Hvis den lille røde hætte, nisser og egern plejede at være børns foretrukne tegneseriefigurer, er det nu tid til superhelte. Hvis dine børn ikke længere vil være unger og harer på karnevalskuglen, fortvivl ikke. Så er det tid til at sy et spiderman-kostume til din dreng.

Sådan sys du et spiderman-kostume
Sådan sys du et spiderman-kostume

Instruktioner

Trin 1

At have en sort skildpadde i dit barns garderobe gør dit job meget lettere. Hvis ikke, så sy en sort skjorte med indsatser som i originalen fra jersey med tilsætning af elastan og en rød og blå strømpebukser fra det samme stof. Alternativt kan du sy en jumpsuit ved at kombinere stoffer, så de passer til et jakkesætmønster.

Trin 2

Dæk den færdige dragt med spindelvæv. Hvordan gør man det? Køb et tyndt elastikbånd med en sølvkappe, og lim eller håndsy det på den færdige dragt. Hvis der ikke er noget sådant elastisk bånd, skal du selv tegne spindelvævet med akrylmaling. Klip edderkopsymbolet ud af folie, og sæt jakkesætet på, eller lav en applikation af stoffet.

Trin 3

Det næste trin i produktionen af Spider-Man kostume er produktionen af masken. Mål omkredsen af dit hoved og ansigt. Tag hovedets omkreds som længden af den fremtidige maske, og omkredsen af ansigtet som dets bredde. Tegn på papir og skær 12 identiske kiler ud, hvis længde er lig med hovedets omkreds, og bredden er igen ansigtets omkreds. Overfør mønsteret til stoffet og skær det ud. Sy kiler sammen. På bagsiden af hovedet, dvs. bagpå, sy en lynlås. Marker og skær åbninger til øjnene, sy i rent stof og behandl snitene. Sy masken med et sølv elastisk bånd eller mal med akrylmaling for at skabe et edderkoppespind.

Anbefalede: