Hvad Er Ascendant, Og Hvordan Påvirker Det Karakteren

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Ascendant, Og Hvordan Påvirker Det Karakteren
Hvad Er Ascendant, Og Hvordan Påvirker Det Karakteren

Video: Hvad Er Ascendant, Og Hvordan Påvirker Det Karakteren

Video: Hvad Er Ascendant, Og Hvordan Påvirker Det Karakteren
Video: 09.04.ДЕФОЛТЫ В КИТАЕ. Курс ДОЛЛАРА на сегодня. НЕФТЬ.ЗОЛОТО.VIX.SP500. РТС.Курс РУБЛЯ.АКЦИИ ММВБ. 2024, Kan
Anonim

Astrologi er ikke en officiel videnskab, men mange mennesker ty til at studere karakter fra stjernerne. I henhold til langsigtede astrologiske data påvirker tre komponenter en persons karakter: stjernetegnet (solens placering i en af dyrekretsens 12 lapper), måneskiltet (månens placering) og opstigningen. At kende terminologien og nogle af funktionerne i begrebet ascendant, kan du beregne, hvilke styrker og svagheder der er i en person.

Hvad er ascendant, og hvordan påvirker det karakteren
Hvad er ascendant, og hvordan påvirker det karakteren

Hvad er en ascendant?

Hvis du tegner en bevægelsescirkel fra jorden omkring solen (ekliptisk plan) og en linje fra centrum mod øst, så vil opstigningen være skæringspunktet øst for horisonten. Det nøjagtige fødested for en person hjælper med at bestemme, hvor øst er.

Stjernetegnet (solens placering i tegnet) afspejler en persons ydre adfærd i forhold til verden som helhed, karriere, mennesker. Månen i tegnet angiver interne egenskaber, hvilke ressourcer der er i en person, og hvordan han ser sig selv. Ascendenten er bageste motiver. I betragtning af begreber fra psykologiens synspunkt vil dyrekredsen være en interaktion med verden, månetegnet vil være bevidsthed, og den opstigende vil være det underbevidste.

Hvordan beregnes opstigningen?

Du kan beregne opstigningen ved hjælp af specielle tabeller og skematiske skitser. Det omtrentlige tegn på opstigningen beregnes uafhængigt af det nøjagtige tidspunkt for solopgang og solnedgang på en persons fødselsdag (du kan se det i kalenderen).

Tegn en stjernetegn cirkel. Udgangspunktet (solopgang) er dit stjernetegn. Hver 2-4 timer efter solopgang bevæger opstigeren sig omkring et tegn med uret.

Det sker, at solopgangspunktet falder sammen med solskiltet. En person født ved daggry vil have et tegn svarende til stjernetegnets tegn i sin ascendant. Dette kaldes et dobbelt tegn (som dobbelt skytten osv.). Samtidig forbedres alle egenskaber, både positive og negative.

Opstigningens indflydelse på karakter

Ascendenten er opdelt i mand og kvinde. Tegnene på ild (Leo, Skytten, Vædderen) og luften (Tvillingene, Vægten, Vandmanden) betragtes som maskuline, mens tegnene på vand (Fiskene, Kræft, Skorpionen) og jorden (Jomfruen, Tyren, Stenbukken) betragtes som feminine.

Hvis en kvinde har et kvindeligt tegn i opstigningen, har dette en gavnlig effekt på moderskab og karakter generelt. Glatthed af bevægelser, blødhed, evnen til at tilgive osv. Vises.

Det mandlige tegn forbedrer hårde karaktertræk og viljestærke kvaliteter. En mand med et maskulin tegn i opstigningen er en født kæmper og erobrer. Når tegnene ændrer sig: en mand er født med et feminint tegn og en kvinde med et maskulin, gør det os i stand til at tale om karakterens fleksibilitet - en person tilpasser sig let enhver situation (forudsat at opstigningen ikke udtages).

En udtalt kvindelig opstigning hos en mand (kræft, fisk, jomfru) undertrykker den mandlige energi og gør en mand sky og genert, styret i dygtige hænder. Og den maskuline (Leo, Vædderen, Skorpionen) opstigende hos en kvinde gør en kvinde fast og et sted uhøfligt.

Et komplet astrologisk karakterkort skal udarbejdes under hensyntagen til alle funktionerne: et typisk-atypisk stjernetegn (afhængigt af fødselsårti) osv. Det er værd at overveje, at videnskab benægter horoskopets indflydelse på karakteren og afskriver alle mulige tilfældigheder på styrken af en persons tro på forudsigelse.

Anbefalede: