Hvor Smukt At Folde Servietter På Det Festlige Bord

Indholdsfortegnelse:

Hvor Smukt At Folde Servietter På Det Festlige Bord
Hvor Smukt At Folde Servietter På Det Festlige Bord

Video: Hvor Smukt At Folde Servietter På Det Festlige Bord

Video: Hvor Smukt At Folde Servietter På Det Festlige Bord
Video: Servietfoldning - Elegance - Folde servietter 2024, April
Anonim

Hjemme, på en cafe eller restaurant, er det ofte nødvendigt at folde servietter smukt på et festligt bord. Der er specielle ordninger til oprettelse af ægte små kunstværker af servietter, som helt sikkert vil glæde gæsterne.

Find ud af, hvordan du smækker servietter sammen på et feriebord
Find ud af, hvordan du smækker servietter sammen på et feriebord

Instruktioner

Trin 1

En af de mest populære ordninger til smukt foldning af servietter på et festbord kaldes "på fransk". Fold en firkantet serviet i fire. Fold halvdelen af hjørnerne fra den ene ende til den modsatte side. Bøj de resterende nedre hjørner på samme side til midten af serviet, så du får et sildben. Stræk nu den øverste næsten helt til enden, og fold de nederste i de allerede foldede hjørner. Fold den resulterende struktur halvt, og du får en slags serviet i form af lommer, hvor du hver kan lægge en gaffel, kniv og en teskefuld.

Fransk serviet
Fransk serviet

Trin 2

Du kan smukke servietter sammen på det festlige bord i form af en fan. Fold serviet halvt. Fold den ene side i form af et harmonika. Bøj den frie side ind i den centrale del af harmonikaen, så du får en slags stand-ben. Vend nu strukturen på siden, placer den forsigtigt på det lavede ben og ret kronbladene, hvilket skaber en smuk ventilator.

Ventilserviet
Ventilserviet

Trin 3

Fold servietter på feriebordet i form af poser. Fold serviet halvt ned i en trekant. Bøj basen lidt og få en slags båd. Fold den i halvdelen, hvor oversiden let mangler fra enden af bunden. Bøj nu basen, så hjørnerne i bunden og toppen forbliver frie. Bøj hjørnerne for at sikre strukturen. Lav forsigtigt toppen af serviet fladt, træk indersiden let ud og bøj over kanterne, så du får en pose. Du kan placere dekorative mini-blomster eller andre passende tilføjelser i den.

Servietpose
Servietpose

Trin 4

En interessant dekoration vil være en serviet på det festlige bord i form af et slips. Fold kanterne på serviet oven på hinanden som vist på figuren. Fold strukturen i halvdelen og derefter i halvdelen igen. Sæt den øverste smalle sektion rundt om basen i en hvilken som helst passende knude ved hjælp af velkendte bindingsmuligheder. Ethvert bestik kan placeres i slipsens kant.

serviet slips
serviet slips

Trin 5

Hvis du lettere vil dekorere festbordet med servietter, kan du bruge et par vanskelige tricks. For eksempel finder mange dyre restauranter det som en norm at blot pakke hvert bestik smukt med et snehvidt serviet, så det fremhæver dets konturer. Til gengæld foldes sådanne enheder i et lille foldet serviet. Også en smuk serviettholder, der er lavet til at matche dugen eller tallerkenerne, vil være et nyttigt køb.

Anbefalede: