Hvordan Man Bygger Et Træhus

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Et Træhus
Hvordan Man Bygger Et Træhus

Video: Hvordan Man Bygger Et Træhus

Video: Hvordan Man Bygger Et Træhus
Video: BYGGER ET TRÆHUS I MINECRAFT 2024, April
Anonim

Børnelegepladser i naturen er en fantastisk måde at underholde børn i den varme årstid. At bygge et træhus i sig selv er en sjov proces for børn og voksne, og at lege i et sådant hus kan være et yndet tidsfordriv for dine børn og deres venner. Det er let at bygge et træhus - du har brug for et reb til rebstigen, et træskærm til platformen og bjælker for at sikre det. Du kan også komplicere huset - tilføj et tag, vægge, vinduer og en dør.

Hvordan man bygger et træhus
Hvordan man bygger et træhus

Instruktioner

Trin 1

Find et træ, der er tykt og robust nok til at bygge et hus, der understøtter din struktur og sikrer børnenes sikkerhed i huset.

Trin 2

For at væksten af træet ikke forstyrrer husets struktur, skal det bygges ikke på stammen, men omkring stammen, hvilket giver træet plads til fri vækst.

Trin 3

Brug faste 75x75 mm træbunker til at understøtte huset. For at bunkerne skal stå fast på jorden, skal du installere dem på et betonfundament.

Trin 4

Lav en rummelig træplatform med plads nok til, at børn kan lege i to dele - i midten af den samlede platform skal der være et hul til et træ. Der skal være en lille ledig plads fra hullets kanter til tønden.

Trin 5

Platformen skal være solid, den må ikke vippes eller vippes. Tag et 2 cm tykt ark krydsfiner eller spånplader som materialet til platformen. Forstærk platformen på bagsiden med træbjælker og læg den på støttebunkerne.

Trin 6

For at sikre børns sikkerhed skal du installere specielle barrierer og gelændere eller vægge med vinduer og døre på platformen. Fastgør sidepanelerne til platformen med møtrikker og bolte.

Trin 7

Hæng en robust rebstige op fra platformen, som børnene kan bruge til at klatre ind i huset. Forstærk stigen på en robust gren, så den ikke glider eller går i stykker.

Anbefalede: