Hvordan Man Laver En Falsk Overskæg

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Falsk Overskæg
Hvordan Man Laver En Falsk Overskæg

Video: Hvordan Man Laver En Falsk Overskæg

Video: Hvordan Man Laver En Falsk Overskæg
Video: Sådan laver man FAKE BRÆK! | Akavet 2024, Kan
Anonim

Falske overskæg er en integreret del af volumetrisk makeup, som bruges både i forskellige teaterproduktioner og filmværker såvel som i detektiver, bodyguards og alle dem, der gerne vil være uigenkendelige. Derudover er en overskæg et kosmetisk element, der skjuler ansigtsfejl, ar osv. En falsk overskæg kan ændre en persons udseende drastisk, men de kan også blot understrege og forbedre et spektakulært udseende. Det er grunden til, at overskægsmode fra tid til anden vender tilbage. Og falske overskæg kan hjælpe mænd med at være på sit højdepunkt.

Hvordan man laver en falsk overskæg
Hvordan man laver en falsk overskæg

Er det nødvendigt

hæklenåle, tynd tyl, carda, hår

Instruktioner

Trin 1

Vær opmærksom på, at falske overskæg fremstilles ved hjælp af tambur-metoden. For at gøre dette har du brug for specielle kropsholdninger, tynd tyl, en carda - en særlig flad hårbørste og selve håret. Del hårbunterne i længden, kæm dem på et kort. Fastgør kortet med klemmerne på bordet. Arranger det kæmmede hår på et kort, dæk det med et andet kort eller en børste, så det ikke flyver fra hinanden.

Trin 2

Læg tyllen på et stativ, bestem produktets form. Tag hæklenålen i din højre hånd, tag det op. Hold det som en blyant.

Træk et lille bundt hår ud af kortet, bøj dem halvt og dann en løkke, klem det med fingrene på din venstre hånd.

Trin 3

Træk krogen gennem tylleslynge, derefter gennem hårslyngen, tag den i og træk den gennem tyllen. Uden at fjerne krogen fra løkken skal du tilslutte et par hår. Hold tappen med fingrene, og træk enderne af hårene gennem løkken. Stram det godt.

Trin 4

En dobbelt knude bruges også til tamburering. I dette tilfælde er knuden ikke trukket efter at have trukket hårene ind i løkken. Broach gentages igen, og først derefter strammes den dobbelte knude stramt

At lave et overskæg med tambur er en omhyggelig og lang proces. Overskægene viser sig imidlertid at være naturlige, limes på huden med speciel lim og kan ikke skelnes fra den rigtige.

Anbefalede: