Hvordan Man Laver Et Panel Af Muslingeskaller

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Panel Af Muslingeskaller
Hvordan Man Laver Et Panel Af Muslingeskaller

Video: Hvordan Man Laver Et Panel Af Muslingeskaller

Video: Hvordan Man Laver Et Panel Af Muslingeskaller
Video: Как правильно работать с силиконом? Делаем аккуратный шов! Распространенные ошибки! 2024, Kan
Anonim

At samle skaller på kysten er børnenes foretrukne tidsfordriv. Og i slutningen af resten ligger disse "trofæer" i et fjernt skab. Du kan dekorere en ramme til et foto med skaller eller lave et panel ud af dem, som vil dekorere huset og minde dig om en lykkelig ferie.

Hvordan man laver et panel af muslingeskaller
Hvordan man laver et panel af muslingeskaller

Er det nødvendigt

  • - fladbræt, spånplade eller krydsfiner
  • - skaller
  • - PVA-lim;
  • - sandpapir
  • - puslespil
  • - plet.

Instruktioner

Trin 1

Skitse et panel af skaller. Du behøver ikke tegne i hånden, du kan finde et passende digitalt billede eller scanne et postkort. Lav et omridsbillede i Adobe Photoshop. Når du vælger en tegning, skal du være opmærksom på, at der skal være så få små detaljer om det som muligt, fordi skaller i sig selv er et meget smukt materiale. Derudover har de deres egen specifikke struktur, som skal tages i betragtning, når man tegner en skitse. Udskriv billedets størrelse på forhånd.

Trin 2

Forbered basen. Få et bræt eller krydsfiner, der er tykt nok. For eksempel fungerer et træskærebræt godt. Hullet til stiften kan fjernes ved limning i en trækork. Slib en almindelig plade, så overfladen er flad. Hvis skaller forbliver lyse, skal baggrunden blive mørkere for kontrast. For at gøre dette skal du bruge en mørk pletfarve. Om nødvendigt kan pletten erstattes med en mørk opløsning af kaliumpermanganat, der giver nuancer fra dyb rødbrun til lysebrun.

Trin 3

Anvend designet på tavlen. Til dette er det værd at bruge kulstofpapir. Du kan springe skitsestadiet over ved at prøve at komponere kompositionen straks på tavlen.

Trin 4

Hvis skaller skal males, skal du gøre det, inden du klæber dem på tavlen. Du kan bruge lyse akrylmaling til at male skaller. Vælg farve afhængigt af billedets art.

Anbefalede: