Hvordan Man Laver En Flymodel

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Flymodel
Hvordan Man Laver En Flymodel

Video: Hvordan Man Laver En Flymodel

Video: Hvordan Man Laver En Flymodel
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2024, April
Anonim

I dag på Internettet kan du finde et stort udvalg af tegninger af forskellige flymodeller til deres egen produktion. Du kan også bygge fly fra skrotmaterialer.

Hvordan man laver en flymodel
Hvordan man laver en flymodel

Er det nødvendigt

Match, papir, lim, plasticine, barbermaskine

Instruktioner

Trin 1

Tag en tændstik og fastgør et lille stykke plasticine til hovedet. Arbejd halvdelen af tændstikket modsat den, hvorpå hovedet er placeret, med en barbermaskine, så den er flad, ikke mere end 1 mm tyk. Dette vil være flyets skrog.

Trin 2

Træk derefter vingerne og halen på et stykke papir. Vingen er en ligeben trapezformet med en højde på 100 mm, og baserne er 3 mm og 7 mm. Halen er et rektangel med sider på 30 mm og 3 mm.

Trin 3

Skær vingerne og halen ud. Giv deres ender en halvcirkelform. Tag halen. Fold papiret 7 mm fra de ydre kanter, så de afrundede ender er vinkelret på papirstrimlen. Lim halesektionen på skroget.

Trin 4

Dernæst skal du finde flyets tyngdepunkt og markere dets plads på kampen. Placer skroget med den limede halesektion på det prisme skarpe hjørne. Lim derefter vingerne, så deres forkant stikker 2,5 mm ud over tyngdepunktet. Vingerne skal bøjes opad i en vinkel på 8 grader fra det oprindelige plan.

Anbefalede: