Hvordan Man Laver Et Farvet Logo

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Farvet Logo
Hvordan Man Laver Et Farvet Logo

Video: Hvordan Man Laver Et Farvet Logo

Video: Hvordan Man Laver Et Farvet Logo
Video: СТРАШНАЯ УЧИТЕЛЬНИЦА 3D В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Scary teacher 3d ПРАНКИ над УЧИЛКОЙ! 2024, April
Anonim

Et logo er ansigtet på et firma eller et varemærke, hvilket gør det genkendeligt i en skare andre og skaber et unikt og uforligneligt brand. Logoet kan gøres mere originalt ved at tilføje et antal visuelle effekter. For at lave et eksempel på et glødende logo er det ikke nødvendigt at lave en dyr ordre i et reklamevirksomhed - du kan selv lave et sådant logo, især da teknologien til dets produktion er meget enkel.

Hvordan man laver et farvet logo
Hvordan man laver et farvet logo

Instruktioner

Trin 1

For et logo skal du vælge et lille billede, der har ret glatte og glatte kanter uden små elementer, der går ud over billedets grænser.

Trin 2

Udskriv billedet i flere kopier på en farvelaserprinter derhjemme eller i trykbranchen ved hjælp af en speciel matfilm til laserudskrivning.

Trin 3

Klip billedet ud af filmen og placer det mellem to tynde plader af plexiglas, lim dem sammen med silikontætningsmiddel. Skær forsigtigt mønsterets omrids ud af den resulterende plade.

Trin 4

Du kan overføre billedet til et ark plexiglas og på den modsatte måde - ved at varme det trykte billede op med et strygejern gennem et ark papir med ansigtet liggende på plexiglaset. Stryg flere designs i træk på samme sted for lysere farver. Sprøjt derefter tegningen med akryllak. På samme måde som i den første metode skal du skære tegningen langs konturen.

Trin 5

Brug tre til fire lyse hvide lysdioder til at få dit logo til at lyse. Monter dem i en forberedt sag - for eksempel i en dåse på et lille mikrokredsløb. Anbring en plexiglasdiffusor på den færdige kasse med installerede dioder. Før den isolerede ledning ud.

Trin 6

Skær nu omridset af logoet på kroppen, affedt overfladerne til at arbejde med, og placer dit logo der. Fyld den med klar epoxy, gennemtrængende boblerne. Slib epoxyoverfladen efter hærdning med et fint sandpapir. Derefter kan du tilslutte ledningen til netværket og se på det smukke glødende logo.

Anbefalede: