Vindklokke Fra Gamle Nøgler

Vindklokke Fra Gamle Nøgler
Vindklokke Fra Gamle Nøgler

Video: Vindklokke Fra Gamle Nøgler

Video: Vindklokke Fra Gamle Nøgler
Video: Låsen uden nøgler 2024, Kan
Anonim

Har du skiftet låsen og efterladt nøglen inaktiv? Skynd dig ikke for at smide en sådan tilsyneladende ubrugelig ting som en nøgle til en ikke-eksisterende lås, for hvis du samler flere sådanne nøgler, kan du lave vindklokke ud af dem.

Vindklokke fra gamle nøgler
Vindklokke fra gamle nøgler

Selvfølgelig er vindens musik fra gamle nøgler ikke en særlig nyttig ting, men processen med kreativitet, især hvis du involverer børn i den, vil være meget spændende.

For at få vinden til at lyde med dine egne hænder er flere nøgler i forskellige størrelser, flerfarvede tråde (ikke de tyndeste, f.eks. Iris eller akryltråde til strikning, uldtråde også velegnede), flerfarvede malinger, en gren eller en træplank (du kan også tage en pind fra et kinesisk sæt pinde til mad), en saks.

ekstremt enkel. Som du kan se på billedet, skal du bare hænge tasterne på strengene i træk på en træpind. Håndværket vil dog være lysere, hvis du maler tasterne med oliemaling (du kan også bruge neglelak eller anden maling, der klæber godt til en metaloverflade). Du kan også farvelægge pinden med maling og vind flerfarvede tråde på den.

For at hænge vindklokken fra et træ i din have eller dit hjem skal du binde en lang snor rundt om pindens kanter.

Før du binder tråden med nøglen til træpinden, skal du trække et par lyse plast- eller træperler på tråden.

Forresten, hvis du har mange nøgler, er det ikke nødvendigt at placere dem på samme niveau tæt på hinanden. Hæng dem for eksempel i en zigzag - gør hængetrådene kortere eller længere.

Anbefalede: