Sådan Plejer Du Et Pengetræ, Så Pengene Flyder

Sådan Plejer Du Et Pengetræ, Så Pengene Flyder
Sådan Plejer Du Et Pengetræ, Så Pengene Flyder

Video: Sådan Plejer Du Et Pengetræ, Så Pengene Flyder

Video: Sådan Plejer Du Et Pengetræ, Så Pengene Flyder
Video: Paradistræ - Pengetræ - Lykketræ - Crassula ovata. Hvordan jeg laver bladstiklinger i vand fra dem. 2024, April
Anonim

Få mennesker kender dette saftige, almindeligt i vores lejligheder, under navnene træcottidelon, crassula. Oftere kalder vi det bjørnebær, men dets mest populære navn er pengetræ. Derfor bør man ikke blive overrasket over, at en uhøjtidelig plante er en hyppig gæst på vores vindueskarme, fordi mange ønsker at blive helbredt for kronisk mangel på penge.

Sådan plejer du et pengetræ, så pengene flyder
Sådan plejer du et pengetræ, så pengene flyder

I naturen vokser Crassula op til 3 meter høj, blomstrer med små lyserøde eller hvide blomster. Hjemme på vindueskarmen glæder planten sine ejere med at blomstre ganske sjældent. Men det menes, at blomstring indikerer uventet økonomisk velbefindende for dem. Hvordan tiltrækker man penge til huset ved hjælp af pengetræets energi?

image
image

Bearberry reproducerer overraskende let. Selv et blad kan slå rod hurtigt, for ikke at nævne kviste eller skud. Men der er en tro på, at for at tiltrække held og lykke skal et træ roligt klemmes af fra velhavende mennesker. Hvis du beder dem om en spire, vil "efterkommeren" af en plante, der er oprettet for at tiltrække rigdom til den pågældende familie, "sende" økonomi til den tidligere ejer.

Hvordan tager man sig af pengetræet for at øge de økonomiske strømme? Først og fremmest skal den placeres korrekt i en lejlighed eller et kontor. Ifølge Feng Shui er et sådant sted den sydøstlige vindueskarm. Det er denne del af rummet, der er indstillet til økonomisk energi.

For at tiltrække penge skal bærbærsenergi stimuleres. Det kan være at binde bagagerummet med et rødt bånd, eller du kan begrave en mønt i en gryde, når du planter en plante.

På nytårsaften skal pengetræet være opmærksom næsten som et juletræ. Du skal bare dekorere det med lyse bånd, mønter, du kan bruge chokoladerubler ophængt på røde eller gule bånd.

Det er vigtigt at vide, at pengetræet kræver overflod af sollys. Men overskydende fugt i jorden er i stand til, hvis den ikke ødelægger blomsten, så beløn den med sygdomme. Træet behøver ikke sprøjtning, så støvet, der elsker planten, kan fjernes ved at tørre det af.

image
image

Frisk luft giver pengetræet sundhed. Alle varme dage, indtil starten på koldt vejr, skal planten udsættes på en altan eller loggia.

Bearberry-ejere har brug for at vide, at planten ikke skal være tæt på tornede kaktus.

I princippet er det ikke svært at tage sig af pengetræet. Selvom du glemmer det i lang tid, er det usandsynligt, at det dør, da det er uhøjtideligt i naturen og let tåler et langt fravær af vand, men som alle sukkulenter, som Crassula tilhører.

Anbefalede: