Hvordan Man Laver En Skygge På Et Foto

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Skygge På Et Foto
Hvordan Man Laver En Skygge På Et Foto

Video: Hvordan Man Laver En Skygge På Et Foto

Video: Hvordan Man Laver En Skygge På Et Foto
Video: HOW TO TAKE A PLANTED TANK PHOTO - CONTEST TANK PHOTOGRAPHY GUIDE 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil skabe illusionen om en lys solskinsdag på et foto, er det ikke nok at lyse det alene. Når alt kommer til alt er en af de vigtigste ledsagere af det permanente himmelske legeme også skyggen. Lad os i dette tilfælde se på, hvordan du opretter dem ved hjælp af Adobe Photoshop.

Hvordan man laver en skygge på et foto
Hvordan man laver en skygge på et foto

Er det nødvendigt

Adobe Photoshop

Instruktioner

Trin 1

Åbn det ønskede foto i Adobe Photoshop: Klik på Filer> Åbn i hovedmenuen, vælg filen og klik på Åbn.

Trin 2

Vælg Magnetisk Lasso-værktøj (genvejstast L, skift mellem tilstødende elementer Shift + L), og brug det til at skære silhuetten ud af det objekt, hvis skygge du vil oprette. I stedet for den magnetiske Lasso kan du dog bruge andre værktøjer, såsom Polygonal Lasso Tool, Pen Tool eller Magic Wand Tool, afhængigt af hvor kompleks objektet er, og hvad der er mest bekvemt for dig. Gem markeringen ved at klikke på Vælg> Gem markering, give det et navn (som skygge) og klikke på OK.

Trin 3

Tryk på Ctrl + J for at omdanne markeringen til et lag. Sørg for, at du har valgt det nyoprettede lag, og indlæs markeringen: Vælg> Indlæs markering, vælg skygge i kanalfeltet og klik på OK. Brug penselværktøjet (B, Shift + B) til at male laget sort. Klik på Rediger> Transformer> Forvræng. En boks med firkantede markører vises rundt om laget. Brug disse håndtag til at vippe laget, så det ligner en skygge. I feltet "Opacitet" (Opacitet), der er placeret i vinduet lag, skal du indstille ca. 50-80%, så dette lag ser ud som en skygge.

Trin 4

På dette tidspunkt er skyggen oven på objektet, hvilket får effekten til at se usandsynlig ud. For at undgå dette skal du vælge den del af objektet, hvor skyggen er i kontakt med det, og trykke på Ctrl + J. Således har du forvandlet dette område til et nyt lag. Vælg nu dette lag, og flyt det på listen over lag over laget med skyggen.

Trin 5

For at gemme resultatet, klik på menupunktet "File"> "Save as", angiv stien, der skal gemmes, indtast et navn, i "Type of files" (Format) indstil Jpeg og klik på "Save".

Anbefalede: