Sådan Kontrolleres Et DSLR-kamera

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Et DSLR-kamera
Sådan Kontrolleres Et DSLR-kamera

Video: Sådan Kontrolleres Et DSLR-kamera

Video: Sådan Kontrolleres Et DSLR-kamera
Video: НЮАНСЫ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ВЬЮФАИНДЕРА/VIEWFINDER ПРИ DSLR СЪЕМКЕ. 2024, April
Anonim

En DSLR er drømmen om enhver amatørfotograf, der seriøst vil tage fotografering. Denne enhed er ikke billig, så du skal være meget ansvarlig, når du køber et kamera.

Sådan kontrolleres et DSLR-kamera
Sådan kontrolleres et DSLR-kamera

Instruktioner

Trin 1

Kameramatrix

Det vigtigste i en DSLR er billedkvaliteten, som afhænger af matrixen. For at kontrollere, at matrixen fungerer korrekt, skal du slå alle støjreduktionseffekter fra, indstille følsomheden til minimumsværdien, deaktivere automatisk fokusering og indstille den manuelle eksponeringstilstand.

Uden at fjerne objektivdækslet skal du tage tre billeder ved forskellige lukkertider på 1/3 sekund, 1/60 sekund og 3 sekunder. Hvis der ikke er nogen punkter i det første billede, skal du gå til det andet billede. Hvis du ikke finder grå, grønne eller røde prikker på den, har kameraet også bestået denne fase med succes. Den vigtigste er den lange eksponering. Normen er tilstedeværelsen af højst 6 prikker i forskellige farver. Hvis der er flere sådanne punkter, har matrixen defekte pixels, og det er bedre at nægte at købe et sådant kamera.

Trin 2

Kameraoptik

Inden du kontrollerer optikken, skal du aktivere One shot AF, åbne iris helt. Autofokus skal være i centermålingstilstand, og selve kameraet skal være i blændeprioritetsfunktion.

Tag nogle billeder af en plakat, og sørg for, at kameraet er strengt parallelt med plakatets plan. Anslå vinklerne på billedet ved hjælp af digonal. Hvis sløret går glat fra midten til kanterne, fungerer optikken fint.

Anbefalede: