Sådan Oprettes En Etiket I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Etiket I Photoshop
Sådan Oprettes En Etiket I Photoshop

Video: Sådan Oprettes En Etiket I Photoshop

Video: Sådan Oprettes En Etiket I Photoshop
Video: ФОТОШОП БАТЛ ВЕКА! // КТО ЛУЧШЕ ФОТОШОПИТ? // (feat. Sergikkas, Sigachev, Exile) // PHOTOSHOP 2024, Marts
Anonim

Varer lavet i hånden indeholder meget mere varme og indsats fra deres forfattere end genstande, der er stemplet på en fabriksmetode. Håndlavede genstande har til enhver tid været yderst værdsat, og de værdsættes især i dag - det er derfor, en række håndværkere, der fremstiller en række genstande med egne hænder og sælger dem til andre mennesker, er så populære. For at gøre din private butik endnu mere unik kan du oprette originale håndlavede etiketter, der tilføjer stil og appellerer til dine produkter.

Sådan oprettes en etiket i Photoshop
Sådan oprettes en etiket i Photoshop

Instruktioner

Trin 1

Du kan lave dit eget mærkemærke ved hjælp af Photoshop. For at komme i gang skal du søge på Internettet og downloade enhver grafisk struktur, som du kan lide, og som passer til emnet - for eksempel tekstur af pap eller krøllet papir.

Trin 2

I Photoshop skal du oprette et nyt dokument og indlæse den downloadede tekstur, mens du trækker det til et nyt billede. Opret etiketens form på et separat lag ved at tegne omridset med penværktøjet - på dette tidspunkt kan teksturlaget midlertidigt gøres usynligt.

Trin 3

Vælg den oprettede sti, og omdøb den om nødvendigt. Klik derefter på U-tasten på tastaturet og tegn, hold Shift nede, en cirkel på det ønskede sted på etiketten, som senere kan klippes ud for at vedhæfte etiketten til produktet ved hjælp af et bånd eller en tråd.

Trin 4

Vælg værktøjet Direkte markering, og vælg den oprettede sti, træk den derefter til strukturen, og vælg derefter værktøjet Gratis transformering. Hold Shift, stræk omridset langs strukturen til den ønskede størrelse. Konverter nu stien til et valg, og tilføj en lagmaske, gå derefter til sektionen Lagstil og indstil et par parametre - Drop Shadow med en Multiply-blandingstilstand, skrå og præg med en indre skråstil.

Trin 5

Opret nu et nyt lag, og vælg det elliptiske markeringsværktøj fra værktøjskassen. Opret et elliptisk valg omkring den cirkel, du oprettede tidligere. Fyld den med en passende farve. Skift blandingstilstanden for lagene til Multiplicer, og reducer derefter lagets opacitet til 70%.

Trin 6

Forbedr etiketten - tegn strengene med penværktøjet, og anvend stregmuligheden på dem. Skriv enhver tekst, der kendetegner dine produkter, på etiketten, eller indsæt et logo.

Anbefalede: