Sådan Samles En Elektrisk Guitar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Samles En Elektrisk Guitar
Sådan Samles En Elektrisk Guitar

Video: Sådan Samles En Elektrisk Guitar

Video: Sådan Samles En Elektrisk Guitar
Video: Marc Martel - Electric Guitar Queen Montage 2024, Kan
Anonim

Samling af en elektrisk guitar er en ret omhyggelig og besværlig proces. Her er det vigtigt ikke at miste de små ting af syne, så guitarens effektive lyd er så tæt som muligt på "brand" -gitarrelyden, og selve produktet ser pænt og endda originalt ud.

Sådan samles en elektrisk guitar
Sådan samles en elektrisk guitar

Er det nødvendigt

  • træ guitar sag
  • guitarens hovedkomponenter
  • lak

Instruktioner

Trin 1

Forbered træet til kroppen, halestykket, pickup, variabel modstand, sokkel, hals, strenge. Du har muligvis brug for polystyren for at fastgøre tråd- og bælteknapperne.

Trin 2

Tegn guitarens fremtidige form på træet. Lad være med det. Maling eller lak.

Trin 3

Placer detaljerne i det fremtidige tailpiece direkte vinkelret på linierne med symmetri. I dette tilfælde skal afstanden fra regulatoren til positionen for fremtidige strenge til den tolvte bånd være lig afstanden fra den højeste møtrik til den samme tolvte bånd. Marker med en blyant de punkter, der senere bliver hullerne til bagstykkeskruerne. Fjern bagstykkets dele. Bor huller.

Trin 4

Tag en afhentning og find ud af, hvilken position den er beregnet til: Halsen er normalt på nakken, Midi i midten, Brige på halen. Pickupen er monteret, så alle strengene passerer direkte over dens ben. Hvis der ikke er nogen ben, bør strengene ikke strække sig ud over afhentningen. Lav en fordybning i kroppen. Der laves en fordybning til modstanden på samme måde.

Trin 5

Installer patronen, før ledningen over rillen / rillerne.

Trin 6

Lav en slags dekorativt panel af polystyren. Fastgør ledningen til polystyren.

Trin 7

Udskift halestykket.

Trin 8

Skru på halsen og stræk strengene. Halsen skrues med en skrue på en sådan måde, at selve halsen i den færdige guitar er placeret midt i produktet.

Trin 9

Det sidste trin i samling af en elektrisk guitar er at indstille lyden. Dette kan gøres uafhængigt eller ved hjælp af specielle computerprogrammer. Derefter kan du fastgøre bælteknapperne til guitarhuset. Guitaren er klar til at spille!

Anbefalede: