Sådan Indstilles En Skrivemaskine På En Elektrisk Guitar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles En Skrivemaskine På En Elektrisk Guitar
Sådan Indstilles En Skrivemaskine På En Elektrisk Guitar

Video: Sådan Indstilles En Skrivemaskine På En Elektrisk Guitar

Video: Sådan Indstilles En Skrivemaskine På En Elektrisk Guitar
Video: Trussrod justering på guitar 2024, April
Anonim

Mens du spiller, giver maskinen dig mulighed for glat at frigøre spændingen på strengene til den elektriske guitar. Nogle moderne enheder af denne type gør det også muligt at øge spændingen. Skrivemaskinen udvider kunstnerens rækkevidde af kunstneriske muligheder.

Sådan indstilles en skrivemaskine på en elektrisk guitar
Sådan indstilles en skrivemaskine på en elektrisk guitar

Er det nødvendigt

  • - elektrisk guitar;
  • - en maskine
  • - strenge af kaliber 0,09-0,42 (9-42);
  • - et sæt 6-punkts nøgler (leveres med en guitar eller med en skrivemaskine)

Instruktioner

Trin 1

Overvej en skrivemaskine. Den består af flere dele. Disse er støtteskruerne, selve sengen, armen og fjedrene, der regulerer spændingskraften. Strengene er fastgjort til rammen. På metalbagsiden skal du fastgøre metalplatformen med kronblade på to skruer. Kilder er knyttet til disse kronblade. Der er flere typer biler. For eksempel Strat Tremolo, Floyd Rose osv.

Maskindele
Maskindele

Trin 2

En af de første maskiner var Strat Tremolo. Den leveres med 2 eller 6 skruer. Moderne modeller har 2 skruer. Den samme ordning bruges i andre mere komplekse modeller. De er konfigureret på samme måde, men de har yderligere funktioner. Juster støtteskruernes højde, så maskinen spiller frit. Deres højde skal være den samme. Skruerne bør ikke være for høje over kroppen. I dette tilfælde vil strengene være for langt fra gribebrættet.

Trin 3

Installer sengen. Hun har to udskæringer i kroppen. De kaldes knive. Disse knive skal hvile mod støtteskruerne. Placer fjedrene på bagsiden af guitarhuset. Begynd dig først til to og sikr dem, så de er parallelle med hinanden. Der er specielle huller på sengen, hvor hver den bøjede ende af fjederen er indsat. Der er kun fem huller, indsæt fjedrene i det andet og fjerde. Den anden ende af fjederen er en ring. Fix dem på henholdsvis platformens 2 og 4 kronblade.

Trin 4

Sæt strengene på din guitar. Indstil instrumentet. I en ideel position skal sengeplatformen være parallel med kroppen. Hvis sengen foldes ind i kroppen, betyder det, at spændingen på fjedrene er større end spændingen på strengene. Skru i dette tilfælde skruerne, der fastgør platformen, 1 omgang. Stil din guitar. Kontroller klipperens position. Gentag operationen, indtil du når den ønskede position på maskinen. I det modsatte tilfælde, når enhedens bagside stiger for højt over kroppen, skal du stramme skruerne lidt. Når klipperen er i den ideelle position, skal du justere strengene over halsen ved at stramme skruerne på hakket.

Sæt strengene på din guitar
Sæt strengene på din guitar

Trin 5

For at kontrollere, om maskinen er indstillet, skal du skrue håndtaget ind i det specielt leverede hul på sengen. Vip klipperen forsigtigt op og ned, og vend armen mod og væk fra kroppen. Tjek guitarens indstilling. Ideelt set forbliver systemet det samme.

Anbefalede: