Hvordan Man Lærer At Lave Tegnefilm

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Lave Tegnefilm
Hvordan Man Lærer At Lave Tegnefilm

Video: Hvordan Man Lærer At Lave Tegnefilm

Video: Hvordan Man Lærer At Lave Tegnefilm
Video: Lær at lave den perfekte vejrmølle 2024, April
Anonim

Du har mange sjove ideer i dit hoved, din sjæl har brug for en ferie, og din kreativitet har brug for et udløb i ikke-standardiserede værker? Opret tegnefilm - alle kan gøre det. Og det er slet ikke svært at lære at lave tegnefilm.

Hvordan man lærer at lave tegnefilm
Hvordan man lærer at lave tegnefilm

Instruktioner

Trin 1

Den mest vigtige færdighed er evnen til at tegne. Hvis dine kunstneriske færdigheder ikke er på niveau, skal du rette det snart. Det bedste er at tilmelde sig et kursus. Forresten er ikke kun kunstkurser, men også grafiske designkurser velegnede. Måske er der endda et sted i din by, hvor animation undervises. Du kan lære det grundlæggende i børstning selv, men det kræver tålmodighed og evner. Hvis du ikke rettes i tide i nogle grundlæggende punkter (forkerte linjer, streg, måde at holde en blyant på), vil det være vanskeligt at genlære i fremtiden.

Trin 2

Lær at skrive scripts. Det er meget vanskeligt at implementere ideer i dit hoved uden en klar plan. Læs lektionerne for manuskriptforfattere (du kan finde mange nyttige artikler her: https://www.screenwriter.ru/info/) - på denne måde lærer du, hvordan du tydeligt og korrekt skriver scener og skud. Begynd at oprette tegn. Ikke kun ansigtsløse væsner, men enkeltpersoner, karakterer. Prøv at hver komme op med deres egen smag, originale træk, tegn. Vær opmærksom på tegnene i berømte tegneserier.

Trin 3

Udforsk programmer til oprettelse af animation. De mest populære programmer, hvor tegnefilm oprettes: MacroFlash Player, 3Dmax, Macromedia Flash. Husk, at du over tid også har brug for programmer til at arbejde med lyd, hvis du vil lave en tegneserie med "talende" tegn. Du kan invitere dine venner til at stemme dem, så du ikke har brug for ventriloquism-færdigheder.

Trin 4

Lær konstant. Måske i verden af at lave tegnefilm kan du aldrig med sikkerhed sige, at du har lært alt. Undersøg forskellige værker, se på de samme begyndere, implementer originale ideer og ideer. Chat med andre tegnere, for eksempel på dette forum https://2danimator.ru/. Vær ikke bange for at lægge dit arbejde ud til offentligheden og lytte til kritik. Hvem ved, måske er det dig, der vil konkurrere med Tim Burton om mange år?

Anbefalede: