Rose Strikning

Indholdsfortegnelse:

Rose Strikning
Rose Strikning

Video: Rose Strikning

Video: Rose Strikning
Video: Rose Namajunas' educated striking 2024, Kan
Anonim

I dag er håndværk meget værdsat. Mange strikkede mennesker dukkede op. Ethvert kvinders strikbeklædning ser elegant ud, hvis det er dekoreret med blomster, som selv en nybegynderstrikker let kan strikke på 10 minutter.

Rose strikning
Rose strikning

Er det nødvendigt

  • - garn "Børns nyhed" lilla farve (du kan bruge ethvert garn)
  • - strikkepinde nr. 3 (efterspørgsel efter garn)
  • - en nål til syning af strik

Instruktioner

Trin 1

Slå 45 løkker på nåle nummer 3, strik seks rækker med forsting og luk løkkerne på en bekvem måde. Træk dem ikke tæt, når du lukker hængslerne. Efter at have lukket løkkerne, skal du slutte tråden længere, da den bruges til at samle blomsten.

Billede
Billede

Trin 2

Indsæt enden af den tråd, du har efterladt, i nålen. Dann midten af blomsten fra spidsen af strimlen og pakk den indad i form af en pose. Søm.

Billede
Billede

Trin 3

Drej strimlen, så den forkerte side vender udad. Dette er ikke svært at gøre, da selve strimlen ruller op med forsiden indad.

Billede
Billede

Trin 4

Dann en blomst fra ledningen, læg den rundt i midten, vrid langs lægningen og hæm hvert trin, indtil turnetten slutter. Ved afslutningen af arbejdet skal du rette blomsten ud, hvis et eller andet sted viste sig at være grimt lagt, skal du rette det med en tråd og en nål. Blomsten opnås med en diameter på 3-4 cm.

Anbefalede: