Hvordan Vera Brezhnev Genvandt Meladze Fra Sin Kone

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Vera Brezhnev Genvandt Meladze Fra Sin Kone
Hvordan Vera Brezhnev Genvandt Meladze Fra Sin Kone

Video: Hvordan Vera Brezhnev Genvandt Meladze Fra Sin Kone

Video: Hvordan Vera Brezhnev Genvandt Meladze Fra Sin Kone
Video: Валерий Меладзе Вера 1997 2024, April
Anonim

I efteråret 2015 giftede sanger, skuespillerinde og tv-præsentant Vera Brezhneva hemmeligt den berømte komponist Konstantin Meladze. Fans og kolleger fra Vera var meget overraskede over, hvad der skete, skønt affæren med Konstantin blev tilskrevet hende i ti år. Selv konstantins ekskone er sikker på, at det skjulte forhold mellem Brezhneva og Meladze varede så længe.

Hvordan Vera Brezhnev genvandt Meladze fra sin kone
Hvordan Vera Brezhnev genvandt Meladze fra sin kone

Hvor længe varer romantikken?

Det romantiske forhold mellem Vera og Constantine er tilskrevet mere end ti år. Helt fra starten, da den unge Vera Brezhneva (rigtigt navn Galushka) kom til VIA Gra-gruppen, søgte tabloiderne efter spor og forsøgte at fange Vera og bevise, at hun havde en affære med Konstantin Meladze. Når man læste overskrifterne på magasiner og aviser, begyndte den daværende nuværende kone til Konstantin Yana Meladze også at mistænke sin mand for et dobbelt liv. Men hun havde ikke solide beviser, så i flere år forblev alt på niveauet med forudgående.

De første opkald, ifølge Yana, dukkede op, da hun var gravid med sin yngste søn (i 2005) - der var uenighed i familien, hver dag endte i en skandale. Yana følte, at hendes mand flyttede væk, men der var ikke noget, hun kunne gøre ved det. Så var der en lull, og alt i familien vendte tilbage til det normale, flere år gik støt godt, Yana havde allerede glemt sin jalousi og gæt. Men i 2007 begyndte alt at falde fra hinanden igen, så Yana fik styrke og kaldte Vera. Deres samtale var kortvarig, men Vera beroligede pigen og forsikrede, at hun kun havde arbejdende og venlige forhold til Konstantin, intet mere.

Billede
Billede

Forholdet i Meladze-familien kunne ikke vende tilbage til deres tidligere kanal, og der blev truffet en beslutning om at skilles. Men i 2012 kom familiens leder i en frygtelig bilulykke, som følge af, at en kvinde døde, så de besluttede at udsætte skilsmissen - der var ikke tid til det. I denne vanskelige periode støttede Vera Brezhneva også Konstantin med al sin magt, så gjorde hun det klart, at der mellem dem ikke kun var venlige relationer, men noget meget mere.

I 2014 brød parret Yana og Konstantin Meladze op. Hvad i sidste ende var årsagen - vi kan kun gætte. De tidligere ægtefæller har tre børn tilbage. Konstantin deltager aktivt i at opdrage børn på trods af skilsmissen.

Hemmeligt bryllup i Italien

Nyheden om ægteskabet mellem Meladze og Brezhneva var en komplet overraskelse ikke kun for fansen, men også for Vera og Konstantins venner. På trods af mistanke bekræftede parret aldrig rygterne og afviste dem endda. Da journalister for eksempel filmede Meladze i Veras lejlighed i Kiev, sagde producenten, at der ikke var noget tæt forhold mellem dem, de besøgte kun hinanden som kolleger og venner.

Billede
Billede

Ikke desto mindre indgik parret den 23. oktober 2015 i en lille italiensk by en ægteskab og udvekslede ringe. Der var ikke noget bryllup som sådan - ingen gæster blev inviteret, Vera og Konstantin underskrev og tilbragte flere dage med at nyde en ven og vidunderlige italienske landskaber.

Det vides, at Yana Meladze også blev gift efter en skilsmisse, og selv før Konstantin blev forlovet med Vera Brezhneva.

Anbefalede: