Sådan Løses En Puslespilterning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Løses En Puslespilterning
Sådan Løses En Puslespilterning

Video: Sådan Løses En Puslespilterning

Video: Sådan Løses En Puslespilterning
Video: Lær at løse Rubik´s Cube på 15 min. 2024, Marts
Anonim

Puslespil er en fantastisk måde at distrahere dig selv fra arbejde og travlhed i byen samt øve din egen logik på en interessant måde, og de udvikler også matematisk tænkning. Men nogle gange er det ikke let at samle et puslespil, og hvis du allerede er desperat efter at finde et sted til hver farvet firkant i en terning alene, er det værd at huske et par tip, der skal gøre det lettere at samle processen.

Sådan løses en puslespilterning
Sådan løses en puslespilterning

Instruktioner

Trin 1

Vælg en farve til det øverste plan, og tag puslespillet, så terningen i midten af det øverste plan har den valgte farve.

Trin 2

Saml korset af den valgte farve på oversiden. Sidefladerne skal have samme farve som det færdige kryds.

Trin 3

Derefter skal du samle hjørnekuberne placeret i det øverste plan. Vælg først det hjørne, hvorfra du vil starte samlingen. Find terningen på puslespillet, der falder i hjørnet efter eget valg, og placer den på det nederste plan lige i den valgte vinkel.

Trin 4

Drej bunden og begge sider, placer den ønskede terning på topfladen. Hvis du ikke kan placere terningen korrekt, skal du gøre det samme, idet du tidligere har roteret en af ansigterne 90 ° eller 180 °.

Trin 5

Anbring resten af hjørneruberne på topfladen på samme måde. Hvis det gøres korrekt, skal den øverste kant være fuldt samlet.

Trin 6

Saml midterlaget ved at placere dets midterste terninger korrekt. Hvis nogen af de allerede indsamlede terninger i det øverste eller mellemste lag under samlingsprocessen er flyttet, skal du sørge for at returnere dem til deres steder, inden du begynder at samle det nederste lag. På dette trin af samlingen er top- og mellemfladerne samlet.

Trin 7

For at samle det nederste lag skal du placere de resterende hjørnekuber på deres steder. På dette tidspunkt er det ikke vigtigt for os, om farverne på hjørne-terningerne falder sammen med farverne på de tilstødende planer - det vigtigste er, at alle fire hjørne-terninger er på deres steder.

Trin 8

Når alle fire hjørnekuber i bundplanet er på plads, skal du matche deres farver med farverne på alle tre ansigter, som de støder op til. Placer nu bare de fire midterste terninger i bundplanet korrekt.

Anbefalede: