Sådan Vælges En Tv-serie

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges En Tv-serie
Sådan Vælges En Tv-serie

Video: Sådan Vælges En Tv-serie

Video: Sådan Vælges En Tv-serie
Video: Sådan indlæser du dine tv-kanaler på dit Samsung TV 2024, Kan
Anonim

Lad os sige, at du leder efter et show at se. Oftest søges serien efter for at passere tiden. Valget er vanskeligt. Hvis kun fordi der er et stort antal tv-serier i verden. At forstå dem er en vanskelig opgave. Hvad kan du rådgive her?

Tv-seriens helte
Tv-seriens helte

Er det nødvendigt

Computer, fritid, lyst til at bruge tid interessant

Instruktioner

Trin 1

Vi beslutter os for den genre af serien, som vi gerne vil se. Detektiv? Elsker drama? Skønlitteratur? Komedie? For ikke at gå tabt i den lange liste over navne, skal du stadig have mindst nogle oplysninger. Tip: Deltag i gruppen "Crazy TV Shows". Denne gruppe findes på VKontakte sociale netværk og gør det meget let at finde en drømmeserie

Den første side i gruppen The Craziest Series
Den første side i gruppen The Craziest Series

Trin 2

Vi går ved knappen "se". Vi ser. Menuen indeholder et alfabetisk indeks, hvor enhver kan åbne siden under ethvert bogstav. Der vil du også se det engelske alfabet. Dette blev gjort med vilje for dem, der foretrækker den originale, ikke oversat til russisk, titler på serien.

Siden i gruppen Most Crazy Series, der åbnes, når du klikker på knappen
Siden i gruppen Most Crazy Series, der åbnes, når du klikker på knappen

Trin 3

Vi vælger ikke et bogstav i lang tid, fordi vi ikke kender et enkelt navn. Klik på bogstavet "A". På listen, der åbnes, ser vi navnene på serien, deres genre, varigheden af episoden (serien), navnene på de udøvende kunstnere i hovedrollerne og beskrivelsen af serien. Først og fremmest bliver vi bekendt med genren, og først efter, hvis serien er af interesse, så med alt det andet.

Øverst på listen over tv-shows
Øverst på listen over tv-shows

Trin 4

I tilfælde af at vi er interesseret i alle de oplysninger, vi har læst, skal vi trykke på knappen "Online visning" og gå til seriesiden. Denne side indeholder et væld af oplysninger om det valgte tv-show. Hvis du ønsker det - lær hende at kende

Valgt episodeside
Valgt episodeside

Trin 5

Valg af den første episode af den første sæson fra listen. Vi åbner, ser, bliver bekendt. Her kan vi vælge den oversættelse eller dubbing, som vi kan lide. Tip: Vær opmærksom på lydsporet, når du forhåndsviser. Det er usandsynligt, at du kan lide et tv-show, der ikke lyder som musik.

Valgte episode åbningsrammer
Valgte episode åbningsrammer

Trin 6

Vi beslutter, hvad vi kan lide og ikke lide for de skuespillere eller tegneseriefigurer, der er involveret i din valgte serie. Det er bedst at stoppe ved en film, hvor intet og ingen visuelt irriterer dig. Tænk selv: hvorfor se en serie, hvor du ikke kan lide hovedpersonen?

Bestemmelse af vores likes og antipatier
Bestemmelse af vores likes og antipatier

Trin 7

Gør dig klar til tanken om, at du ikke vil se stjernerne i den valgte serie. Mere præcist, ikke så: du vil ikke se stjernerne i hovedrollerne. Berømte skuespillere vises undertiden i tv-serier, men kun som cameoer. I en cameo spiller stjernerne sig selv. Dette er episodiske optrædener, der ikke påvirker handlingen. Dybest set sker dette for at øge vurderingen og tiltrække seere. Her kan du f.eks. Se et uddrag fra Ray Liotts komo fra tv-serien American Family

Ray Liotta komo i serien
Ray Liotta komo i serien

Trin 8

Nu kan vi allerede med rette sige, at serien er valgt. De, der stadig ikke er sikre på noget, er så velkommen til Kinopoisk-webstedet. På dette websted kan du nemt finde ud af om enhver film eller tv-serie. Navnet indtastes i søgefeltet, hvorefter vi får alle de oplysninger, vi leder efter.

Den første side af webstedet Kinopoisk
Den første side af webstedet Kinopoisk

Trin 9

Du har fundet en serie til dig selv! Hvis du ønsker det, kan du gentage søgningen og finde noget andet, der fuldt ud opfylder din smag og krav!

Anbefalede: