Sådan Oprettes Din Server Efter Eget Valg

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Din Server Efter Eget Valg
Sådan Oprettes Din Server Efter Eget Valg

Video: Sådan Oprettes Din Server Efter Eget Valg

Video: Sådan Oprettes Din Server Efter Eget Valg
Video: Sådan Laver Du Din Egen Minecraft Server! *GRATIS* 2024, April
Anonim

Will Rock er en af de mest succesrige kloner af Serious Sam, mens den bevarer en mere eller mindre original indstilling. Når der er en vis krise i genren, er det ikke overraskende, at mange spillere vender tilbage til dette projekt og opretter nye servere til kollektivt spil.

Sådan oprettes din server efter eget valg
Sådan oprettes din server efter eget valg

Instruktioner

Trin 1

Hvis computerne er forbundet med et lokalt netværk, oprettes serveren umiddelbart efter opstart. Det er nok bare at åbne elementet "Netværksspil", vælge LAN-indstillingen og klikke på knappen "Opret spil" og derefter indstille parametrene for det fremtidige match. Den tilsluttende afspiller går således ind i den samme menu, men vælger "Join" -punktet. I det vindue, der vises, skal du indtaste IP-adressen på den oprettende computer.

Trin 2

For et behageligt spil på Internettet kan du bruge Hamachi-programmet. Faktisk opretter det et virtuelt lokalt netværk, der fungerer helt lig den rigtige, men er organiseret via Internettet.

Trin 3

Download Hamachi-klienten og kør den. Vælg knappen Opret netværk, og giv det et navn. Resten af spillerne skal også "logge ind" på "Hamachi" og finde det netværk, du oprettede gennem søgningen. Din IP-adresse på det nye netværk vises umiddelbart under startknappen - del den med dine venner. Når alle spillere er registreret i det nye netværk, skal du følge instruktionerne i trin 1. Den eneste og åbenlyse ulempe er, at serveren forbliver lukket, kun for sine spillere.

Trin 4

Brug Tunngle til at oprette en offentlig server. Det fungerer på samme måde som Hamachi, men det er organiseret efter princippet om værelser: i hvert rum er der op til 255 personer på samme tid med en generel chat, der giver dig mulighed for at samarbejde med spillere, som du ikke kender.

Trin 5

Download Tunngle-klienten, opdater den og registrer dig på det officielle websted. Åbn programmet, og indtast detaljerne om den købte konto der - du får lov til at bruge programmet.

Trin 6

Gå til Will Rock-værelset, klik på den orange pil (raket) -ikon, og vælg den exe-fil, der starter spillet i menuen, der vises. Din IP er optaget i nederste højre hjørne af vinduet: fortæl det til chatten og skriv en note (helst på engelsk), at du opretter en server og inviterer dem, der ønsker det. Klik derefter på den orange pil igen - dette starter spillet. Følg derefter igen instruktionerne fra det første trin.

Anbefalede: