Grigory Antipenko Og Hans Nye Kone: Foto

Indholdsfortegnelse:

Grigory Antipenko Og Hans Nye Kone: Foto
Grigory Antipenko Og Hans Nye Kone: Foto

Video: Grigory Antipenko Og Hans Nye Kone: Foto

Video: Grigory Antipenko Og Hans Nye Kone: Foto
Video: Григорий Антипенко: Фото 2024, April
Anonim

Den populære skuespiller Grigory Antipenko blev kun officielt gift en gang. Med den anden elskede Julia, der fødte to sønner, underskrev kunstneren aldrig.

Grigory Antipenko og hans nye kone: foto
Grigory Antipenko og hans nye kone: foto

Skuespiller Grigory Antipenko i dag er far til mange børn. Kunstnerens børn blev født fra forskellige kvinder. Den midterste og yngste søn Grigory blev præsenteret af sin kollega Yulia Takshina. I dag er Antipenko alene. Fra 2017 til i dag er manden ikke set i et kærlighedsforhold.

Første ungdommelige ægteskab

Grigory selv kan ikke lide at diskutere sit personlige liv med fans og repræsentanter for pressen. Normalt foretrækker skuespilleren at grine det af tematiske problemer. Det er ret vanskeligt at finde oplysninger om Antipenkos romaner på Internettet. Det bemærkes ofte, at skuespilleren har været gift to gange. Faktisk er disse oplysninger forkert. Gregory indgik kun lovligt ægteskab en gang. Efter skilsmissen blev den fremtidige berømthed en glødende modstander af lovligt ægteskab.

Antipenko selv har gentagne gange udtalt i et interview:”Frihed er en stor værdi for mig. Ung og grøn, jeg troede stadig, at hun var mulig i ægteskab med en kvinde. Nu forstår jeg - nej. Jeg ser ingen grund til at binde knuden. Hvis du elsker hinanden, er det meget behageligt at bo sammen uden et stempel i dit pas. Indtil videre har jeg aldrig haft et ønske om at gifte mig igen. Men måske i fremtiden vil alt ændre sig. Jeg udelukker ikke en sådan mulighed."

Allerede før hans popularitet og arbejde i biografen havde Grigory sit første seriøse forhold på lang sigt. Hans valgte var pigen Elena, der tiltrak Antipenko med sit lyse udseende såvel som sin økonomi. Selv en meget ung pige var i stand til at transformere rummet omkring hende på få minutter og fylde det med komfort og varme. Derefter mente den fremtidige skuespiller, at det var med en sådan kvinde, at han kunne leve side om side i mange år. Brylluppet fandt sted.

Billede
Billede

Elena sagde senere i et interview, at hun mødte Grigory i en tidlig alder. Unge mennesker gik til et teaterstudio. Skolebørn gik der efter skole. Grisha var 1 år ældre end pigen og kunne oprindeligt ikke lide hende. Men efterhånden kiggede de fremtidige elskere hinanden nærmere og begyndte at gå sammen. Efter et stykke tid flyttede parret ind. Først boede de hos Lenas hus, derefter hos Antipenkos forældre. Separat bosatte parret sig først efter fødslen af deres søn Alexander. Lige i det øjeblik fik Elena en "odnushka" arvet fra sin bedstemor.

Forholdskrise

Parrets liv var svært nok. Penge manglede meget. Elena var på barselsorlov og studerede på Polytech. Grigory arbejdede som farmaceut på et apotek. Pludselig, uventet, besluttede Antipenko at blive skuespiller og gik ind i "Gedden". Familiens økonomiske situation blev endnu værre.

Sammen med forringelsen af den materielle tilstand forværredes forholdet mellem ægtefællerne. Elena skjuler ikke selv, at hun ofte knap på sin mand - hun skreg, skandaliseret. Gregory med sin blide, rolige karakter svarede ikke sin kone. Og på et tidspunkt pakkede jeg bare mine ting og gik. Gregory og Elena blev skilt. Men indtil nu fortsætter stjernefaderen med at se og kommunikere med sin søn. Da det viste sig, at Sasha havde alvorlige helbredsproblemer, gjorde Antipenko alt for at hjælpe sin søn. Han kom regelmæssigt til sin tidligere familie, bragte de nødvendige medicin, hjalp økonomisk, var ved siden af babyen efter operationen.

I dag mødes Gregory også ofte med Alexander og giver penge til sine udgifter. Generelt varede ægteskabet omkring 7 år, og de tidligere ægtefæller formåede at forblive på gode betingelser.

Anden seriøs roman

I et stykke tid efter skilsmissen var Grigory alene og kastede sig hårdt ud i arbejde. Under optagelserne af den skæbnesvangre til skuespiller-serien "Don't Be Born Beautiful" (det var dette billede, der gjorde ham populær) mødte Antipenko Yulia Takshina. Pigen var Grigorys kollega på sættet. Først viste manden ikke sympati for hende. Julia syntes for ham smuk, men egoistisk og tæve. Men over tid opdagede Antipenko Takshina for sig selv fra en helt anden side og … blev forelsket.

Billede
Billede

Kollegens roman udviklede sig hurtigt og hurtigt. Snart informerede Julia den valgte om hendes graviditet. Men dette skubbede ikke Grigory til at foreslå pigen. Elskerne flyttede lige ind og begyndte at bo sammen. Skuespillerens anden søn, Ivan, blev født. Et par år senere blev en søn, Fedor, født i familien.

Billede
Billede

Efter fødslen af deres første barn begyndte forholdet mellem elskere at blive mere og mere kompliceret. Udseendet af en anden søn forværrede situationen. Gregory forsvandt på sættet og vendte hjem igen overfor en mur af misforståelse. Det var svært for Julia at bringe vejret alene, og hun krævede hjælp og støtte fra sin mand. Som et resultat besluttede skuespillerne at sprede sig. Tidligere elskere skændtes ikke eller skændtes under afsked. Takshina lovede, at hun ikke på nogen måde ville blande sig i Antipenkos kommunikation med børn. Og så skete det. Den dag i dag besøger Grigory ofte sine sønner og tager dem endda med til skyderiet og til forskellige officielle begivenheder.

Anbefalede: