Maiara Walsh: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Maiara Walsh: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Maiara Walsh: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Maiara Walsh: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Maiara Walsh: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: FASHION WEEK PARIS 2021/2022 EXIT VUITTON 2024, Kan
Anonim

Maiara Walsh er en charmerende ung skuespillerinde og sanger, kendt af det russiske publikum for sin rolle som Anna Solis fra Desperate Housewives. Pigen har næsten perfekte kropsproportioner, og derfor betragtes hun som en af de første skønheder i Amerika.

Maiara Walsh: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv
Maiara Walsh: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv

Biografi

Maiara blev født i februar 1988 i den amerikanske by Seattle, staten Washington. Fra en tidlig alder elskede pigen at synge og spille på scenen, deltage i skoleforestillinger og optræde i små lokale konkurrencer. Af hensyn til udviklingen af deres datters talenter flyttede forældrene til Californien i 1999, hvor den 11-årige pige deltog i skuespil og gik til auditions og undertiden kom i reklamer.

Billede
Billede

Da Maiara blev sytten, blev producenterne bemærket en charmerende pige begavet med skuespiltalent, og Maiara Walsh fik sin første rolle i 2005 i en af episoderne i tv-serien "Not Like That". Efter hendes debutforestilling blev den charmerende unge skuespillerinde inviteret til forskellige projekter.

Karriere

I 2007 blev Maiara Walsh tilbudt en kontrakt af den berømte Disney Channel. Pigen spillede rollen som Mina i den spændende Disney-familiekomedie Wish Gone Amiss. Skuespillerens vellykkede skuespil førte til, at de besluttede at overføre hendes karakter til tv-serien Corey in the House, hvor pigen spillede rollen som den samme Mina Parum, den excentriske datter til ambassadøren i det fiktive land Bayern.

Dette billede forblev hos Maiara i mange år. En revolutionerende pige, en trendsætter, der elsker rockmusik og fortaler for menneskerettigheder - dette er den virkelige Maiara, fra scenen og på tv.

Billede
Billede

I 2009 blev Maiara inviteret til at spille rollen som Emily i den marokkanske korte sociale film "Revolution", og i samme år sluttede hun sig til rollebesætningen i serien "The Vampire Diaries", og den næste blev en af "Desperate Housewives" ".

Den hovedrolle i 2011 teenagekomedien Mean Girls 2 instrueret af Melanie Myron bragte Walsh til berømmelse og blev en af de amerikanske teenagepigers afguder. Skuespilleren blev inviteret til et talkshow, hvor hun sagde, at hun i modsætning til hendes karakter i Girls ikke var særlig populær i skolen og undertiden led latterliggørelse fra andre børn. Maiara gav råd til teenagere om, hvordan man opdager deres evner og ikke mister tilliden til sig selv.

I 2013 optrådte skuespilleren i parodifilmen "Very Hungry Games" i billedet af Katniss Everdeen, deltog i optagelserne af tv-serien "Zombieland", "SHIELD." og andre. Udover at handle, synger pigen, er aktivt involveret i sociale aktiviteter, prøver sig som producent og blev instruktør og manuskriptforfatter af den fantastiske kortfilm Young Blood udgivet i 2017.

Personlige liv

Indtil videre er der ingen seriøse forhold i skuespillerens travle liv. Hun er tæt på sin familie - mor og bedstemor. Mayara-familien har en meget rørende tradition - for enhver ferie giver pårørende hinanden gaver, der ikke skal koste mere end ti dollars, det vigtigste er, at nutiden er kreativ, usædvanlig og inderlig.

Pigen elsker at kommunikere med sine fans på sociale netværk, vedligeholder sin egen blog og bliver ikke træt af at gentage til piger, der drømmer om at være populære som hende: "Dårlige ting sker med os hele tiden, men husk: vi kan kontrollere vores reaktioner og find muligheder for at ændre alt til det bedre! " Maiara studerer psykologi og biologi og rejser meget.

Anbefalede: