Ivan Okhlobystin: Kravet Om En Skuespiller I Hans Indkomst

Indholdsfortegnelse:

Ivan Okhlobystin: Kravet Om En Skuespiller I Hans Indkomst
Ivan Okhlobystin: Kravet Om En Skuespiller I Hans Indkomst

Video: Ivan Okhlobystin: Kravet Om En Skuespiller I Hans Indkomst

Video: Ivan Okhlobystin: Kravet Om En Skuespiller I Hans Indkomst
Video: Охлобыстин о том, почему пошел на ТВ, где "одни геи" 2024, Kan
Anonim

Ivan Okhlobystin er en sovjetisk og russisk film- og tv-skuespiller, manuskriptforfatter, filmregissør, dramatiker, producent, journalist og forfatter. Den populære kunstner er i øjeblikket den kreative direktør for Baon. Talrige fans er interesserede i, hvor retfærdiggjort ud fra et økonomisk synspunkt hans handling, forbundet med at forlade præstedømmet for flere år siden, er blevet. Når alt kommer til alt, så underbyggede han det nøjagtigt af økonomiske overvejelser.

Ivan Okhlobystin er altid klar til kreativitet
Ivan Okhlobystin er altid klar til kreativitet

Indfødt i Tula-regionen og indfødt i en familie langt fra verden af kultur og kunst, i dag er han kendt i hele det post-sovjetiske rum. Desuden skyldes populariteten af Ivan Okhlobystin ikke kun hans professionelle aktiviteter, men også hans usædvanlige skæbne og høje politiske udsagn.

kort biografi

Den 22. juli 1966 blev den fremtidige idol for millioner af fans født i Polenovos hvilehus, der ligger i Tula-regionen. Kræft i dyrekredsen og russisk efter nationalitet optrådte drengen i en familie, hvor forskellen i hans forældres alder oversteg fire årtier. Dette, ifølge Ivan selv, var årsagen til skrøbeligheden af en sådan familieunion. Og en uerfaren, men ret streng mor var engageret i at opdrage sin søn.

Billede
Billede

Det er sandt, at skuespilleren stadig husker sagen, da moderen efter den næste "deuce" på russisk sprog klagede til sin far og ønskede at få mandlig indflydelse på ham på den frække søn.”Han fik mig til at sluge det hele (sojasovs og lærebog). Jeg, en elev i 4. klasse, spiste det og græd hele dagen. " Mærkeligt, men det var den ekstraordinære tilgang fra en strengt kommunistisk forælder, der brugte kulinarisk henrettelse til uddannelsesmæssige formål, der bidrog til Ivans radikale nytænkning af livet. Siden da begyndte han kun at studere på "godt" og "fremragende".

Et stykke tid efter skilsmissen flyttede moren og sønnen fra Maloyaroslavets til Moskva, hvor en ret ung kvinde blev gift igen med Anatoly Stavitsky. I denne familieunion blev Ivans halvbror, Stanislav, født. Og efter at have modtaget et certifikat for ungdomsuddannelse trådte Okhlobystin ind i direktørafdelingen på VGIK efter at have afsluttet det andet år, hvor han blev indkaldt til militærtjeneste.

Efter at have betalt sin gæld til moderlandet, kom den håbefulde skuespiller sig på sit universitet og blev med succes uddannet i 1992. I studietiden lærte han det grundlæggende i at handle i selskab med Fyodor Bondarchuk, Tigran Keosayan og Renata Litvinova. Og Ivan's debutkortfilm blev endda tildelt prestigefyldte priser ved IFF i USA.

Personlige liv

På trods af hans ry som en kreativ person er Ivan Okhlobystin i det romantiske aspekt af hans liv karakteriseret udelukkende som en permanent og pålidelig ægtefælle. Hans eneste ægteskab med Oksana Arbuzova var årsagen til fødslen af seks børn. Savva, Vasily, Evdokia, Varvara, Anfisa og John - alle er arvinger til den populære indenlandske kunstner, hvis navn i dag er forbundet med vores medborgere med geni og kreativitet med den højeste grad af anerkendelse.

Billede
Billede

Ud over sine professionelle aktiviteter, opdragelse af børn og politisk liv, elsker Ivan Okhlobystin at tilbringe tid i naturen og spille skak. Derudover er hans hobby skabelsen af cyberpunk smykker, som sandsynligvis er et levn fra en turbulent ungdom.

Fra den populære kunstners sportshobbyer kan man bemærke hans klasser i forskellige typer kampsport, som giver ham mulighed for at opretholde fremragende fysisk form (højde - 180 cm, vægt - 78-80 kg). Og den periode, hvor han misbrugte alkohol, er ifølge ham uigenkaldeligt forbi og "sunket i glemsel."

Ivan Okhlobystin i dag

Helt i serien "Interns" siger, at hans første års professionelle aktivitet blev kendetegnet ved instruktørernes fuldstændige ligegyldighed over for hans eksistens. Og fra højdepunktet af hans forløbne år indrømmer han, at hans kone har været en pålidelig højborg og ledsager i alle år sammen at bo.

Billede
Billede

Hvad angår den økonomiske komponent i Ivan Okhlobystins liv, kan det pålideligt angives, at hans indkomst for 2018 beløb sig til 2 millioner rubler. Desuden modtager han penge udelukkende for at deltage i optagelsen af film og tv-serier.

De seneste projekter med Ivan Ivanovichs deltagelse inkluderer filmen "Bird" (2017), tv-serien "The Fugitive" (2017), komedien "Zomboyaschik" (2017), dramaet "Temporary Difficulties" (2018), TV-serien "Rostov" (2019). Derudover offentliggjorde han i september 2017 en ny roman "Magnificus II" (1. del af den planlagte trilogi), og i april 2018 gav han udtryk for postmand Pechkins karakter i den nye del af den berømte sovjetiske tegneserie "Prostokvashino".

Fans af den berømte skuespiller og instruktør bemærker, at han fører en socialt aktiv livsstil og ikke engang gør en "hemmelighed bag syv sæler" fra familiens ildsted, som det er almindeligt i dag blandt hans kolleger i den kreative afdeling. Kunstneren kommunikerer på sociale netværk og glæder regelmæssigt sine abonnenter med nye fotos. Således bliver beundrere af hans arbejde konstant bekendt med deres idols personlige liv og kreative ideer.

Anbefalede: